Magazin > VIP
77880 ogledov

To je skrivnostna ženska Maria Galuniča

joker, mario galunič Žiga Culiberg/RTVS
Za žametnim glasom stoji privlačen stas.

Del kviza Joker, ki ga na TV Slovenija vodi prekaljeni televizijski voditelj Mario Galunič, je tudi skrivnostni ženski glas, ki tekmovalcem z namigi pomaga do pravega odgovora. Za žametnim glasom pa se skriva prava lepotica in dolgoletna televizijska ter radijska ustvarjalka Katja Černela. Katja se je nekoč kalila tudi pred kamero, dobro je namreč znana gledalcem oddaje Dobro jutro. Poleg Marijeve pomočnice v kvizu Joker je že več let tudi del ekipe Radia 1. 

Katja Černela | Avtor: Facebook Facebook

Sicer pa je Katja ena od mnogih znanih sodelavk Maria Galuniča, ki so z njim tesno sodelovale v njegovi zavidljivi televizijski karieri, ki traja že tri desetletja. V priljubljenih nedeljskih oddajah sta mu družbo delali igralki Desa Muck in Nataša Tič Ralijan, z voditeljico Lorello Flego pa sta skupaj kar nekajkrat vodila glasbeni festival Melodije morja in sonca. 

"Mislim, da sem vedno veljal za zanesljivega voditelja, za katerega se ve, da skoraj nič ne bo šlo narobe," je o svoji dolgoletni televizijski karieri med drugim pred kratkim povedal voditeljici nedeljskega popoldneva in televizijski kolegici Bernardi Žarn.

Komentarjev 8
  • anton4 18:28 28.marec 2022.

    Zoom februar 2000 v igri dajmo očka dajmo mami ste zamočili na polno, niste priznali napak pri preizkusu, na sodišču pa ste me še obtožili da sem materialist, čeprav sem se le zavzemal za pošteno igro.

  • Detel5ica 18:14 27.marec 2022.

    Tal Mario sploh ni pravi voditelj neke oddaje. Samo nekaj vpije in se krohota samemu sebi. Pogleda naj raje kakšnega italijanskega voditelja zabavne oddaje.

  • 277e7e0798e154efbedb78510b05597587d206c4 17:44 27.marec 2022.

    Ne se truditi s takimi naslovi, nikogar niste prevarali. Ste se pa osmešili v tem prizadevanju.

Sorodne novice