Magazin > VIP
38495 ogledov

To se pol leta po težki ločitvi dogaja z Mirelo Lapanović

mirela lapanović Instagram
Po številnih ljubezenskih razočaranjih je naposled le srečna.

Lani v začetku julija smo prvi pisali, da je zmagovalka šova big Brother, Mirela Lapanović, po štirih propadlih zarokah le poročena. Zaradi svojega 19 let mlajšega izbranca, Benjamina Šehića, profesionalnega MMA borca, se je marsičemu odpovedala - objavljanju na Instagramu in tudi svoji veri ... A žal zakon ni trajal dolgo, že konec avgusta je priznala, da sta se razšla. "Razdrla sem zakon, sklenjen po šeriatskem pravu, ker sem krščanka, in to že več kot 40 let. Bog je najbolj pomemben, vera je sveta," je takrat povedala Mirela, ki je Benjamina zapustila zaradi "nepremostljivih razlik".

Očitno pa je po številnih ljubezenskih razočaranjih le našla svojo srečo, a ne v partnerju, pač pa v samskem stanu. Na Tik Toku, kjer objavlja video pod imenom Batistaqueen1 je včeraj namreč objavila video z naslovom "Samski stan je nova sreča". Video je posnela na podlago skladbe Sad Alex, z naslovom Dating myself (v zvezi sama s seboj op. a.), ki opeva samski stan. Videti je, da je končno srečna in da uživa nekje ob morju.

@batistaqueen1 #CapCut Single is new Happy 🤍✍🏻#sea #mylife #sun #spring #single #datingmyself #sun #love #selflove #selfcare #blessed #april #positivevibes ♬ original sound - Thoughts🥀

Mirela, ki jo je širna Slovenija spoznala leta 2016 kot tekmovalko šova Big Brother, kjer je tudi zmagala in domov odnesla 50 tisoč evrov, je kraljica romanc. V šov je stopila zasedena, takrat je bil njen srčni izbranec oče njenega mlajšega sina, podjetnik Andrej, a mu je pred kamerami nataknila rogove, ko je med rjuhe zlezla z veliko mlajšim Primorcem Markom. Kmalu po šovu se je zapletla z resničnostnim zvezdnikom Sandijem Kojičem. Simpatija ni trajala dolgo in Mirela se je za nekaj časa vrnila v Andrejev objem, a se jima tudi v drugo ni izšlo. Leta 2017 je bila nato kratek čas v zvezi z enim najboljših srbskih poslovnežev, Dejanom Popovićem Tigrom.

Lapadanovičeva se je preizkusila tudi kot tekmovalka v kontroverznem srbskem šovu Parovi, v katerem se je zapletla s sotekmovalcem Milijem, ki naj bi jo v naslednji sezoni šova pred kamerami posilil. Mirela je zaradi tega incidenta tožila ustvarjalce šova, saj trdi, da so jo omamili, njeno zgodbo je potrdila tudi ena izmed sotekmovalk. Iz šova jo je rešil njen takratni fant, srbski poslovnež Nebojša, ki ga je spoznala, preden je v šov Parovi vstopila drugič. Očitno ima lepotica ob poslovnežih šibka kolena, saj ji je nato dve leti srce grel francoski poslovnež Richard, ki ji je v Črni gori celo kupil stanovanje. Po njem je imela še dva srčna izbranca, z enim je bila celo zaročena in se nameravala preseliti na Švedsko, dokler se ni poleti poročila z Benjaminom, a kmalu tudi ločila. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 15
  • Kojak 19:54 15.april 2024.

    Upam, da ji bodo po njeni smrti odprli glavo in pogledali kaj je notri, možganov sigurno ne bodo našli.

  • sandi76 19:24 15.april 2024.

    Ne morem, da ne bi vprašal : pa koga to sploh zanima . A ja, plačan članek !

  • Pierre 17:33 15.april 2024.

    Pa kaj je tem ženskam da se spremenijo v plastično lutko????

Sorodne novice