Magazin > VIP
22669 ogledov

Po težavah s policijo se Aneta Andollini danes ukvarja s tem

aneta andollini Saša Despot
Že dolgo nismo slišali ničesar o naši nekdanji resničnostni zvezdnici …

Nekdanja Miss športa in resničnostna zvezdnica Aneta Andollini (Survivor, Kmetija) je našla novo strast. Že nekaj časa ima svoj salon, kjer se ukvarja z masažami, terapijami in regresivnimi terapijami. "Zaenkrat to počnem še za svojo dušo in imam že kar nekaj rednih strank," je za zurnal24.si zaupala Aneta, ki si denar še vedno služi v prijateljičinem lokalu.

Čeprav je bila nekoč zaprisežena športnica, pravi, da ji dva najstniška otroka in služba ne dopuščata več rednih treningov, a se je z novim letom odločila, da se vrne nazaj k redni rekreaciji. Kaj pa ljubezensko življenje? "Še vedno sem samska. Imam veliko prijateljev, s katerimi se družim, ko sta otroka pri očetu. Trenutno sta v puberteti in to so novi izzivi, veliko vzponov in padcev, zato tudi za druženja nimam veliko časa. Ravno sedaj sta oba v izolaciji, sin je že drugič pozitiven, hči pa je v karanteni,“ še dodaja Aneta. 

Resničnostna udeleženka šovov je konec julija 2020 na obvoznici pri Poreču povzročila prometno nesrečo, o kateri so se razpisali vsi domači in hrvaški mediji. Neljubi dogodek je še toliko bolj odmeval, ker naj bi šlo za domnevi napad na policista. Aneti so pripisovali vožnjo pod vplivom alkohola in drog, resničnostna zvezdnica pa je takrat ekskluzivno za zurnal24.si razkrila podrobnosti škandalozne nesreče.  "Ni bil kriv alkohol, kriv je bil telefon. Čeprav so pisali, da sem bila mrtvo pijana, to ne drži. Pila sem le špricer, bila sem neprespana, utrujena od čolna, jedla nisem dovolj. Jaz zaradi sebe in svojih otrok nikoli ne bi za volan sedla pijana. Kasneje so mi vzeli tudi kri in vodo, pa niso nič našli. Mediji so vse napihnili. Vijugala sem, ker sem imela telefon v roki, očitno se je to moralo zgoditi, da me je končno izučilo, da telefon ne sodi za volan. Vesela sem, da nikomur nič ni, da smo vsi celi in živi," je povedala takrat. 
 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.