Magazin > VIP
86815 ogledov

To si znani Slovenec, ki je bil nekoč zagledan vanjo, danes misli o Maši

poroka na prvi pogled, maša levačič Planet TV
Nekoč je bil vanjo zagledan, danes pa ...

Primorca Erika Königa smo pred leti spoznali v resničnostnem šovu Big Brother, v katerem je takrat zmagala Mirela Lapanović, zapomnili smo si ga tudi po tem, da se je v hiši Big Brother zagledal v svetlolaso Mašo Levačič, ki jo trenutno lahko spremljamo v šovu Poroka na prvi pogled. Svetlolaska pa med gledalci trenutno ni preveč priljubljena, zakaj, preverite TUKAJ.

Televizijski soprog ji je namreč pripravil že dve kulinarični presenečenji, nad katerima je Maša vihala nos. In kaj o vsem tem meni Erik? "Iskreno, šovov ne spremljam, še toliko manj pa spremljam, kaj počne Maša. Ker sem z zadevami še vedno nekako povezan preko znancev, sem slišal od drugih, da v tem šovu velja kot 'negativna oseba'. Slednje me ne preseneča, saj je bila že v Big Brotherju milo rečeno 'malo bolj posebna' in je bila rada v centru pozornosti. Moje mnenje je, da gre lahko v nešteto šovov, a žal ljudem ne bo nikoli zanimiva. Morda bi bil čas, da začne delati nekaj bolj produktivnega, kot se neuspešno 'vlačiti' iz enega šova v drugega. Osebno pa ji želim srečo in da se čim prej najde," je povedal za Žurnal24. 

Erik König | Avtor: Ana Gregorič Ana Gregorič

Komentarjev 2
  • Avatar pantani
    pantani 06:37 17.april 2023.

    A.H.F. poden novinarstva oz. to sploh ni več novinarstvo, ampak eni navadni trači!!! Ta je tako "znan" kot Micka iz Sromelj!!!

  • Plavi-mil 12:17 16.april 2023.

    V penzijo naj gre 70 letna baba, ne pa da odžira kruh mladim.

Sorodne novice