Magazin > VIP
13054 ogledov

To sta zmagovalca Super para: Zmaga na podlagi dvojnih meril?

Mnogi so mnenja, da sam izziv ni bil pravičen.

Zmagovalca šova Super par sta Indira Ekić in Matic Kolenc, ki sta se v superfinalu pomerila z Evo Centrih in Luko Radakovićem - Raletom. Pari so v zadnjem izzivu morali stati vsak na svoji polovici srčka na vodi in v rokah skupaj držati torbo, ki je imela 10 in 15 kilogramov. Indira in Matic sta zbrala 10-kilogramsko torbo, 15-kilogramska pa je pripadla Evi in Raletu. 

O tem, zakaj je en par moral držati težjo torbo, smo povprašali Evo in Indiro. Od Indire nismo dobili odgovora, Eva pa je povedala: “Ah, kaj naj komentiram. Že veliko časa opozarjam, da so v tem izzivu uporabljena dvojna merila. Midva, ki sva se isti dan za superfinale bojevala z Žanet in Timom, sva morala potem še opraviti superfinalni izziv in še nositi težjo torbo. Res mi ni jasno, zakaj.”

Po mnenju večine je bil sporen tudi prejšnji izziv, ko so se pari vozili s kolesom po naravi in tam opravljali izzive. Pri Indiri in Maticu se je čas vmes med izzivom celo odšteval, na koncu pa naj bi zadnja na cilj prišla Eva in Rale. 

Eva je na Instagramu na to zapisala: “Jaz imam tudi eno vprašanje. Vi hočete meni povedati, da sva midva do šotorov brez ovir, postankov in brez, da bi sprejela kakšno napačno odločitev prišla po času produkcije 8 minut kasneje kot Žanet in Timi, ki sta se izgubila ter med drugim pokala vse balone, ki niso bili potrebni. Prišla sva še 10 minut kasneje kot Indira in Matic, ki sta šla vmes še peš in se trudila s kresilom? Mene je vse minilo …”

Ali gre torej za šov dvojnih meril? Lahko presodite sami.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 08:28 12.junij 2023.

    Pa kaj se razburjate. Ni treba gledat. Itak je scenarij že naprej napisan.

  • dd 08:27 12.junij 2023.

    Vsi smo opažali neskladje in dvojna merila. Pa tudi, da bi se Indiri "zmešalo", če ne bi zmagala.

  • norigolobizem 08:19 12.junij 2023.

    indira...slovenka na kvadrat...pa še debela je ratala spet

Sorodne novice