Magazin > VIP
8957 ogledov

V našem kuharskem šovu profesionalec, je to pošteno do sotekmovalcev?

Večerja za 5
1/3
Planet TV
V oddaji, v kateri načeloma sodelujejo amaterski kuharji, profesionalec.

Ta teden se v kulinaričnem šovu Večerja za 5 na Planet TV predstavlja Štajerska kulinarika. Sinoči je kot prvi kuhal Rok Zebec, ki je že uveljavljen v svetu vrhunske kulinarike. Za sotekmovalke je pripravil drzen jedilnik, s hladno juho, bikovimi jajci in sladico z ocvirki. Dame so bile navdušene, saj so mu za nevsakdanjo lokalno pojedino podelile 36 točk.

Rok je sicer nekdanji nogometaš, ki se je pri 27 letih prekvalificiral in postal kuhar. Nekaj časa je vodil tudi priljubljeno mariborsko restavracijo Bro'Sis. V oddaji je povedal, da se veselje ob zabitem golu lahko primerja z veseljem ob vrhunsko pripravljenem krožniku. Kako lepe krožnike je pripravil sinoči, si poglejte v galeriji. 

Nekatere gledalce pa je zmotilo, da v oddaji sodeluje izkušeni poklicni kuhar. Sprašujejo se, ali je to pošteno do ostalih tekmovalcev. Zmagovalec vsakega tedna za nagrado namreč dobi 1000 evrov. Za komentar smo prosili Planet TV, tako so odgovorili ustvarjalci oddaje: "Oddaja Večerja za 5 je več kot le kulinarično tekmovanje. Poleg kuharskih spretnosti se ocenjuje tudi gostoljubje, vzdušje in splošno dobro počutje gostov. V oddaji Večerja za 5 lahko zmaga tako profesionalni kuhar kot tudi amater, saj je na prvem mestu celostna izkušnja, ne samo kulinarično znanje gostitelja. Naša vizija je ustvariti prostor, kjer hrana služi kot sredstvo za združevanje ljudi in spodbujanje pozitivnih medsebojnih interakcij ter novih prijateljstev."

Večerja za pet | Avtor: Planet TV Planet TV

Komentarjev 2
  • Ender3 14:58 19.marec 2024.

    Kaj pa spoštovanje do gledalcev..Kurbanija na Planet.si je pravi kuhar za politične menije sektaške stranke..

  • sam1 13:18 19.marec 2024.

    Čista blamaža.....

Sorodne novice