Magazin > VIP
7563 ogledov

Vsemu temu se mora odpovedati noseča Meghan Markle

meghan markle
Za vojvodinjo so v nosečnosti pravila še bolj stroga.

Meghan Markle je morala za službeno pot v Avstralijo dobiti posebno dovoljenje, saj so pravila za noseče britanske monarhinje zelo stroga. S potovanji je morala Meghan počakati do 12. tedna nosečnosti, ko so z ultrazvokom potrdili, da je z otrokom vse v najlepšem redu. Po potovanju v Avstralijo pa se bo morala Meghan letenju izogibati, obiskati ne bo mogla niti svoje mame, ki živi v ZDA. 

meghan markle Magazin Nosečnost terja svoj davek

Kraljevi protokol še velela, da spol otroka ostane skrivnost do poroda, prva, ki izve veselo novico, o tem, da je na svet privekal nov družinski član pa je kraljica Elizabeta. Meghan prav tako ne bo imela zabave obdarovanja za še nerojenega dojenčka, ki so v zadnjem času zelo popularne, saj se glede na njen status in materialno stanje to ne zdi primerno. 

meghan markle Magazin Meghan Markle: Tako se je v Avstraliji poklonila lady Di

Poseben izziv za Meghan in Harryja bo tudi izbor imena, saj mora imeti kraljevi naslednik po protokolu tri do štiri imena. Prav tako pa bo drugačen tudi porod, saj bo ob Meghan kar 22 članov medicinskega osebja, med njimi tri babice, štirje kirurgi ter štirje pediatri. Enaka pravila so veljala tudi za vojvodinjo Kate, ki je mamica že tretjič. 

Komentarjev 3
  • Silva Drevensek 12:39 23.oktober 2018.

    ja najbolše da je kar celo osebje bolnice

  • marija40 09:23 23.oktober 2018.

    Trosijo denar revnih anglezev, ki niti za kruh in mleko nimajo. Ena babica je dovolj, v sloveniji imamo take babice ki je vredna vec kot tistih 22 - kaj ze?

Sorodne novice