Magazin > VIP
89988 ogledov

Znana Slovenca: Oba poročena se stiskata vsem na očeh

super par, nataša, mike Voyo
Ste ju opazili tudi vi?

Tekmovalec šova Super par Mike Bergant za roko nežno drži voditeljico Leo Mederal. A brez skrbi, res sta oba srečno poročena, tako čutno pa sta se objela le za potrebe oglasa, ki sta ga posnela za eno izmed nizkocenovnih tekstilnih trgovin. 

Lea, ki danes vodi zelo gledano oddajo Potep z Leo, v kateri intervjuje z znanimi Slovenci opravlja med izleti v gore, je za Žurnal24 povedala, da Mika osebno ne pozna in da so ju za ta oglas, ki sta ga posnela že pred leti, izbrali preko avdicije. Postavna voditeljica je nekoč namreč delala kot model. 

Mike Bergant | Avtor: Žurnal24 Žurnal24

O Miku se je sicer veliko govorilo to pomlad, saj sta z ženo Natašo sodelovala v trenutno zelo priljubljenem resničnostnem šovu Super par. Gledalci so si ju najbolj zapomnili po izzivu z elektriko, kjer je bila Nataša neusmiljena in ga "podvrgla" 2000 voltom.

Da ne bo pokazala usmiljenja, je napovedala takoj, ko je še pred začetkom igre izjavila: "To me ne skrbi. Vseeno mi je, saj se bo ojačal." Svojo zagnanost je upravičevala s tem, da je Mike vzdržljiv in da se drži načela "ne odnehaj". "Super je Mike, še vedno je živ," je odgovorila, ko jo je voditelj vprašal, kako gleda na moža. "Do konca grem. Milijonkrat, če je treba," je ostala trdna Nataša. Igro so nato prekinili z besedami, da z Mikom ni v redu in da morajo igro ustaviti. Mike se je ženi nato pridružil. Nataša ga niti vprašala ni, ali je v redu, ga je pa vprašala: "Resno, stari? Jaz bi šla še milijonkrat. Saj ti zdržiš tudi, če pride vulkan." Miku ni bilo vseeno, da je bila tako brezbrižna. "A ti veš, koliko je 2000 voltov?" "Ni važno, greš ven iz sebe," mu je odvrnila. "A veš, da so meje?" je nato rekel Mike. Ko so ji razložili, kaj je bil cilj te igre, je rekla: "To ni pošteno. Jaz res ne bi odnehala zanj, ker on vse zdrži." "Je pa res, da si se trudila in bi se trudila do konca," je na to rekel voditelj, Mike pa je dodal: "Do bridkega konca."

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Svobodnež 09:38 18.junij 2023.

    Se da napisati še neumnejši članek s še bolj neumnim naslovom???

Sorodne novice