Magazin > VIP
14318 ogledov

Znana Slovenka pokazala takojšnji učinek lepotnega posega, presenečeni boste

Doroteja Premužič
1/3
Instagram
Leva polovica obraza je bila takoj videti drugačna ...

Umetnica ličenja in podjetnica Doroteja Premužič ne skriva, da se poslužuje lepotnih posegov, njen najljubši je Face design. Na Instagramu je pokazala, da ima ta postopek takojšnji učinek. 

"Face design je terapija svetovno priznane dr. Ivone Igerc. Gre za individualno optimizacijo obraza in terapij,o s katero izboljšamo balans, tonus in svežino kože. Ne vpliva pa na volumen ali spremembo samega obraza. Cene terapije  je odvisna od vašega stanja kože in količine gubic. Cene se gibljejo med 800 € in 2000 €. Vključena so dermalna polnila, botox, mezoterapija po želji tudi nitke," je za Žurnal24 pojasnila Doroteja, ki na ta poseg prisega že tri leta, privošči pa si ga enkrat ali dvakrat na leto. 

Doroteja je že leta in leta del slovenske estrade. Njena medijska pot se je začela leta 2008, ko jo je odkril Playboy. Nato je ustanovila skupino hostes Diamantke, pri kateri je sodelovala tudi Katarina Benček. Doroteja se je nato posvetila umetnosti ličenja in ustanovila blagovni znamki Diamnodee lashes in Diamondee beauty. Med pandemijo se je odlično znašla in ustanovila spletno akademijo ličenja. Poleg tega v Mariboru vodi estetski center za dame ...
 

Komentarjev 6
  • ivo5 18:09 01.februar 2024.

    Umetnica ličenja...bruh od objave...

  • 4krogci 16:42 01.februar 2024.

    Sej zastopmo, da s eje treba popravt...pa silikon v joske, pa v rit, pa ceu obraz napumpan....pač treba s eje zavedat, da je zdej ze ornk stara za escort ponudbo in da se je treba stalno adaptirat, saj gostje odhajajo ...prikaži več h mlajsi in lepsi z vecjimi oblinami....ker zakaj bi lahko scal v usta eni od 40, ce lahko eni od 20.....takim kot je pa Doroteja, pa v teh letih ostane zgolj se ponujanje storitev brez zascite + se kaksno prjatlco zravn prpeljat, da sploh kdo pride..na netu je oglas ;)

  • niloda 15:53 01.februar 2024.

    Sprememba se res takoj vidi, ampak na slabše...

Sorodne novice