Magazin > VIP
56482 ogledov

Znano, komu je princ Philip zapustil svoje največje bogastvo

princ Philip EPA
Le enega je doletela ta čast in sreča …

Princ Philip, ki je preminil 9. aprila, je svoje največje bogastvo zapustil 17-letni vnukinji Lady Louise, hčerki princa Edwarda. Louise bo dedku podedovala dva ponija, Balmoral Nevis in Notlaw Storm, ki sta bila Philipu zelo draga. Vnukinja je s princem delila veliko ljubezen do teh ponijev, podedovala pa bo tudi posebno kočijo, s katero so na pogrebu peljali njegovo kapo, bič in rokavice.

Lady Louise velja za najljubšo vnukinjo kraljice Elizabete in njenega pokojnega soproga. Princ Philip je bil tudi zelo ponosen, ko je vnukinja leta 2019 med kraljevim konjeniškim šovom v Windsorju tekmovala v vožnji s kočijo. 17-letnica ima še 13-letnega brata, med počitnicami v Balmoralu pa rada popazi tudi na otroke princa Williama in vojvodinje Kate. Poleg ljubezni do konjev, je menda tudi zelo talentirana za risanje, zato ji je kraljica dovolila vpogled v znamenite skicirke kraljice Victorie. Z babico in dedkom pa si deli še veliko veselje do preživljanja prostega časa v gradu Balmoral na Škotskem. 

louise windsor | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice