Magazin > VIP
3779 ogledov

Zvezdnica Poroke na prvi pogled v tujini osvojila lepotno lento

Kate Balon Instagram
V Rusiji zastopala Slovenijo ...

Kate Balon, ki danes sliši na ime Katjuša Uspešnaja in je ljubezen iskala v prvi sezoni šova Ljubezen na prvi pogled, je v Rusiji doživela velik uspeh. Vse se je začelo s povabilom na modno revijo v Moskvi, kjer je Kate predstavljala obleke tamkajšnjih modnih oblikovalcev. To je bila odskočna deska za naprej in Kate so povabili tudi na lepotno tekmovanje Indiva Russia, kjer je zastopala Slovenijo in zasedla tretje mesto oziroma postala miss Indiva rubin. Za nagrado je dobila obleke lokalnih oblikovalcev in lepotno preobrazbo, a je ni izkoristila, ker se je takoj po tekmovanju vrnila v Ljubljano, kjer trenutno čaka na slovenski potni list. Ko bo to uredila, pa jo morda čakajo še nova lepotna tekmovanja, na dve so jo že povabili. Gre za tekmovanje, na katerem zbirajo 100 najlepših ruskih žensk in pa tekmovanje Boginja lepote.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KatjušaUspeshnaja 👑 🌟 🏆 💞 MISS INDIVA RUBIN RUSSIA23 🇷🇺 👑 (@katjusa_uspesnaja)

Kate pa se z lepoto ukvarja tudi profesionalno, ima namreč svoj masažni salon, kjer ponuja programe za preoblikovanje telesa. Poleg klasične, tajske, protibolečinske, terapevtske in energetske masaže ter masaže z vročimi kamni svojim strankam nudi tudi čiščenje energij s pomočjo svečne magije. Po tridesetem letu je namreč začutila, da se je rodila s posebnim darom in da lahko zdravi s pomočjo dotika. V prenovljenem salonu Zlata aura strankam tako nudi celovito obravnavo duše in telesa. Poleg tega pa se ukvarja tudi z osebno asistenco invalidom. 

Kate se je leta 2010 iz Ukrajine preselila v Slovenijo, ker je spoznala Slovenca, se z njim poročila, a leta 2019 tudi ločila. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice