Mundial 2018
713 ogledov

Kdor se zadnji smeje...

Nemčija
Nemci so se pred tekmo z Mehiko norčevali iz Mehičanov, a jih je nato udarila stara dobra karma.

"Oprostite Mehika, danes mi gradimo zid," se je glasila naslovnica nemškega dnevnika Welt Am Sonntag pred tekmo Nemčije in Mehike. Na sliki je ilustracija gola, v katerem je zid, poleg njega pa stoji Manuel Neuer.

No, šala z zidom se je Nemcem lepo odbila v glavo, saj prav oni niso mogli prebiti mehiškega obrambnega zidu, medtem ko je na drugi strani v 35. minuti Hirving Lozano zadel za veliko zmago Mehike, katero so njihovi navijači proslavili v neverjetni evforiji, ki je povzročila pravi pravcati potres.

mehiški navijači Mehika Mundial 2018 Po golu navijači povzročili potres?

Nemška naslovnica z zidom je pred tekmo z Mehiko izpadla nekoliko neokusno, glede na to kakšne stvari se dogajajo na meji med Mehiko in ZDA. S prihodom na oblast je Donald Trump namreč začel z realizacijo svoje ideje o izgradnji velikega zidu, ki bi zaustavil ilegalne prebege iz Mehike v ZDA. Ta zid pa naj bi po njegovem v celoti plačala Mehika. Mehiški predsednik se s Trumpom seveda ni strinjal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.