Popotnik
4296 ogledov

To slovensko mesto znova najboljše v Evropi

Ljubljana Profimedia
Razglasili so dvajset evropskih prestolnic, ki so jim podelili naziv 'European Best Green Capitals.

Organizacija European Best Destinations, ki je del mreže Evropskih destinacij odličnosti (EDEN) in si prizadeva za razvoj trajnostnega turizma v Evropi, je v sam vrh izbora dvajsetih najboljših zelenih glavnih mest Evrope razglasila slovensko prestolnico. Na lestvici, ki jo je žirija oblikovala že šesto leto zapovrstjo, je Ljubljana zasedla zavidljivo prvo mesto.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ljubljana. Zate. (@mestnaobcinaljubljana)

Most na Soči Nominacija Popotnik Bravo! Kakšna čast za Slovenijo!

Žirijo so prepričali kakovost ljubljanskega zraka in vode, obsežne zelene površine na prebivalca, urejenost javnega prevoza in kolesarskih poti, naravni turizem in možnost aktivnih počitnic. Med glavnimi prednostmi je tudi trajnostna usmerjenost ljubljanske regije kot turistične destinacije.

 Z uvrstitvijo na lestvico je Ljubljana deležna izpostavitve na prvi evropski spletni strani za promocijo turizma, poleg tega pa še objave v ameriški reviji Forbes USA, ki se posveča predvsem financam, industriji, investicijam in marketingu, in ima skoraj 80 milijonov bralcev.

Turizem Ljubljana kakšna čast Popotnik To slovensko mesto med 100 najbolj edinstvenimi kraji na svetu Najem stanovanja Primerjava cen Pod streho Toliko je Ljubljana dražja od drugih evropskih prestolnic
 
Komentarjev 2
  • David_Boyle 16:22 22.oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • jakec1575 09:39 22.oktober 2021.

    se vozis po mestu in kar nekaj tovornih in osebnih vozil dizel brez filtra, bljak, nedokoncana kolesarska mreza, gradnja gradnja novih elitnih vil in umicevanje parkov, sekanje drevja. kako tile uspejo pofarbat komisije, ne vem.

Sorodne novice