Šport > Kolesarstvo
38009 ogledov

To je moralo boleti: Roglič po etapi bril norce iz Bernala!

Primož Roglič Vuelta Epa
Slovenski zvezdnik je kljub izčrpanosti našel smisel za humor.

Enajsta etapa Vuelte se je končala z velikim zmagoslavjem Primoža Rogliča. Slednji je vsem glavnim pretendentom za rdečo majico vzel nekaj sekund, a očitno mu je ostalo dovolj energije.

Primož Roglič Vuelta Video Šport Močno, močneje, Roglič: v "peklu" razbil tekmece!

Po zaključku vožnje, ko so se kolesarji že hladili, si je Kolumbijec Egan Bernal čas krajšal z metanjem prazne plastenke v koš za smeti.

Njegov met ni bil uspešen, vse pa je nazorno videl Roglič. Bernalu je sprva ponudil "petko", nato pa hudomušno komentiral njegove košarkarske spretnosti. Kot človek iz države evropskih prvakov in polfinalistov olimpijskih iger si kaj takega pač lahko privošči ...

"Košarke ne znaš igrati. Drži se kolesa," je v tipičnem zasavskem slogu odrezal Roglič in nadaljeval svojo pot.

Bernal je nato vadil tehniko meta, Roglič pa se podal k opravljanju standardnih medijskih aktivnosti.

Komentarjev 2
  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 09:53 26.avgust 2021.

    @Radovednica...On ima več pameti v malem prstu kot ti v glavi, ki jo imaš očitno le za to, da nanjo občasno povezneš klobuk..In kar se padcev tiče, je pač tako, da če hodiš po robu, se pač dogajajo...Ti lahko padeš ...prikaži večš le s kavča ali z moža, ki pa ti je verjetno že zdavnaj ušel, če je kaj pameti premogel..

  • radovednica 09:01 26.avgust 2021.

    Rogliček, idiot. Pazi ti, in ja, da ne boš postal evropski in svetovni rekorder, in ja, v številu bedastih padcev v enem letu.

Sorodne novice