Šport
731 ogledov

Konec neke ere

Tom Brady Epa
Eden najbolj prepoznavnih športnikov v ZDA je sprejel pomembno odločitev.

Zvezdnik ameriškega nogometa in lige NFL Tom Brady se je uradno poslovil od New England Patriots, za katere je igral 20 let. V pismu navijačem se je zahvalil za podporo ob vseh uspehih moštva, ki jih je pod vodstvom 42-letnega podajalca doseglo v tem tisočletju.

Že pred časom je bilo jasno, da bo Brady po neuspešnih pogajanjih z dosedanjim moštvom prvič v svoji dolgoletni karieri preizkusil trg prostih igralcev, danes pa se je v pismu navijačem tudi uradno poslovil od moštva, za katerega je debitiral davnega novembra 2000, potem ko je bil istega leta kot 199. izbran na naboru za ligo NFL.

Tom Brady | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Nova sezona lige NFL se bo začela 10. septembra.

"To sta bili dve najsrečnejši desetletji mojega življenja, ki si ju nikakor nisem mogel predstavljati. Podpora je bila v vsem tem času neverjetna in želel bi, da vsak igralec kdaj kaj takšnega izkusi na lastni koži," je med drugim v izjavi za javnost sporočil šestkratni prvak lige NFL.

Brady bo imel številne snubce na trgu prostih igralcev, ki se uradno odpre v sredo zvečer. Iz igre za podpis pogodbe z Bradyjem pa so se izločili pri Tennessee Titans, ki so v prvem krogu končnice premagali prav New England Patriots, saj so podpisali dolgoročno pogodbo z dosedanjim podajalcem Ryanom Tannehillom, vredno 118 milijonov dolarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice