Šport
141 ogledov

Korona tolče po zvezdnikih: pozitivna drugi lopar sveta in kapetan Reala

Pozitiven covid-19 test Profimedia
Drugi igralec sveta Medvedjev pozitiven na novi koronavirus, kot tudi še vedno poškodovani Sergio Ramos.

Rus Danil Medvedjev, številka 2 svetovnega tenisa, je bil na mastersu v Monte Carlu pozitiven na novi koronavirus. Medvedjev, ki je želel znižati zaostanek za prvim igralcem sveta Srbom Novakom Đokovićem, je v ponedeljek oddal pozitiven vzorec na covid-19, zato ne bo smel nastopiti na mastersu, so danes sporočili iz združenja ATP.

Novak Đoković : Danil Medvedjev | Avtor: Profimedia Profimedia

"Zame je to veliko razočaranje, da ne bom igral na mastersu. A zdaj se bom osredotočil na okrevanje in veselim se že čimprejšnje in varne vrnitve na turnejo," je v izjavi za združenje ATP dejal ruski zvezdnik, ki je na dan koronskega testa opravil trening s Špancem Rafaelom Nadalom, številko 3 na svetu.

Organizatorji mastersa so Medvedjeva umaknili v samoosamitev in bo pod nadzorom zdravniške ekipe. V drugem krogu mastersa (v prvem je bil prost) tako ne bo nastopil, prav tako ne med dvojicami, so še zapisali pri združenju ATP.

 

Ramos ob poškodbi pozitiven še na novi koronavirus

Španski nogometni zvezdnik Sergio Ramos je bil na zadnjem testiranju na novi koronavirus pozitiven, je na uradni spletni strani sporočil njegov klub Real Madrid. Petintridesetletni kapetan moštva je v zadnjem času odsoten z igrišč zaradi poškodbe mečne mišice, zdaj pa je pristal še v samoosamitvi po zadnjem testiranju na covid-19.

Sergio Ramos Liga prvakov | Avtor: Epa Epa

Kraljevi klub je že pred dnevi sporočil, da španski osrednji branilec ne bo nastopil na povratni tekmi lige prvakov proti Liverpoolu. Dvoboj bo na sporedu v sredo, Madridčani pa so prvo tekmo doma dobili s 3:1.

Teden dni prej je bil na testiranju na novi koronavirus pozitiven tudi francoski osrednji branilec Raphael Varane. Po pisanju francoske tiskovne agencije AFP 27-letnik še ni dobil zelene luči za vrnitev na trening.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice