Šport > Košarka
9874 ogledov

Brunson brez odgovora, Luka ni bil zadovoljen

Luka Dončić Jalen Brunson Profimedia
Prijatelja sta bila aktivna na socialnem omrežju.

Luka Dončić in Jalen Brunson sta v ligo NBA vstopila istočasno, na naboru leta 2018 so ju izbrali Dallas Mavericks. Mlada košarkarja sta postala prijatelja, tri leta kasneje pa sta zasedbo iz Teksasa v glavnih vlogah celo popeljala do finala zahodne konference, kjer pa sta s kolegi naletela na kasnejše prvake Golden State Warriors.

Nato se je omenjeno partnerstvo na parketu zaključilo. Brunson, ki mu pri Mavericks dolgo niso ponudili nove pogobe, se je namreč preselil k New York Knicks in odigral odlično sezono. Manj uspešni so bili po njegovem odhodu pri Dallasu, Dončić in soigralci so celo ostali brez uvrstitve v končnico. Kljub razhodu ni prišlo do zamer, prijateljsko zbadanje med obema pa je že večkrat nasmejalo uporabnike socialnih omrežij.

To se je zgodilo tudi tokrat. Brunson je namreč svojim sledilcem na twitterju sporočil, da "ima čas in da je pripravljen na pogovor."

Hitro je prejel vprašanje, če pogreša Luko Dončića. "Ste videli, kako je moj kolega nataknil prstan?" je odvrnil Brunson in spomnil na zaroko svojega prijatelja ter se nekoliko izognil odgovoru.

"Še vedno nisi odgovoril na vprašanje?" se je oglasil Dončić.

"Če objaviš fotografijo dresa moštva Eagles, bom odgovoril," je prav tako v šali odvrnil Brunson, ki je sicer velik navijač ekipe ameriškega nogometa Phialdelphia Eagles. V pretekosti je ob izgubljeni stavi Dončić že moral nositi dres omenjenega NFL moštva, Brunson pa si je moral nadeti opremo ekipe Dallas Cowboys.

Ob tokratnem šaljivem zbadanju so nekateri navijači Dallas Mavericks sicer izrazili svoje nezadovoljstvo, da košarkarja, ki bosta na prihajajočem svetovnem prvenstvu zaigrala za Slovenijo in ZDA, ne igrata več skupaj.

 

Komentarjev 1
  • silvester1 11:20 12.julij 2023.

    A Brunson je navijač ameriškega rugbyja.

Sorodne novice