Šport > Košarka
17974 ogledov

Brunson se je oglasil, tako se je poslovil od Dončića

Luka Dončić in Jalen Brunson Profimedia
Jalen Brunson bo zaigral za franšizo, ki jo je imel v srcu kot otrok.

Po nekaj dneh molčanja se je po podpisu pogodbe z New York Knicks oglasil tudi Jalen Brunson in se poslovil od soigralcev in navijačev franšize iz Dallasa. Nekateri od slednjih so košarkarju, ki je bil izbran na naboru leta 2018 skupaj z Luko Dončićem, zamerili, ker dosedanji ekipi ni dal pravih možnosti za podpis nove pogodbe in se je najverjetneje z Knicks, kjer je njegob oče Rick postal pomočnik trenerja, pogajal že pred za to določenim rokom, ki se je začel 1. julija.

Jalen je bil sicer že od malega velik navijač zasedbe iz New Yorka, ko je zanjo nastopal tudi njegov oče. "Pred tekmami v Madison Square Garden je kot malček metal na koš, oče pa ga je redno pripeljal tudi v garderobo, kjer sta ena njegovih prvih prijateljev postala takratna zvezdnika New York Knicks Larry Johnson in Marcus Camby," je pred dnevi zapisala novinarka iz Dallasa Callie Caplan in poudarila močno navezanost Brunsona na franšizo z vzhodne obale.

Ta je sicer na twitterju zdaj zapisal, da bo vselej ljubil tudi Dallas.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice