Šport > Košarka
7901 ogledov

Dallas 'tankal', zdaj želi 'priborjeni pick' zamenjati

Bojan Bogdanović Luka Dončić Profimedia
Hrvat pred vrati Dallasa?

Dallas Mavericks so ob koncu rednega dela sezone na parket pošiljali rezerviste, najboljši igralci pa niso zaigrali. S tankanjem, tako v ZDA poimenujejo namerne poraze, so si na koncu zagotovili 10. pick na letošnjem naboru. Ta bi sicer pripadel moštvu New York Knicks, če bi se Dallas resneje boril za končnico.

Na papirju lahko tako zdaj pri Dallas Mavericks dobijo enega izmed deseterice najboljših košarkarjev prihajajoče generacije, a številni priznani novinarji poročajo o tem, da so se pri franšizi iz Teksasa takšnemu igralcu pripravljeni odpovedati v zameno za izkušenejšega košarkarja.

Trenutno naj bi bila še najresnejša možnost menjave z Detroitom. Pri Dallasu bi se ob desetemu izboru odopvedali še Timu Hardawayju Jr., v zameno pa bi kovčke za Teksas pakiral hrvaški reprezentant Bojan Bogdanović, ki bi se mu pridružil še 31. pick na draftu. Slednji seveda na tokratnem naboru pripada zasedbi iz Michigana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice