Šport > Košarka
21237 ogledov

Dončić ni igral, navijači Dallasa niso mogli verjeti, kaj se dogaja

Jason Kidd Profimedia
Moštvo Dallas Mavericks je pripravljalno obdobje sklenilo brez poraza. Padli so tudi prvaki.

Košarkarj Dallasa so na zadnji pripravljaln tekmi pred novo sezono lige NBA gostovali pri prvakih Milwaukee Bucks. Trener gostov Jason Kidd se je odločil, da bo dvoboj odigral brez udarne trojice, ki jo sestavljajo Luka Dončić, Kristaps Porzingis in Tim Hardaway Jr. Vsi trije so počivali. Na drugi strani je bil v ekipi domačih tudi Giannis Antetokounmpo, kljub odsotnosti Khrisa Middletona pa se je tako pričakovala zmaga Milwaukeeja.

A pri Dallasu so pokazali, da v sezono vstopajo z zelo dolgo klopjo. Prva četrtina je še bila izenačena, za točko so jo dobili košarkarji iz Teksasa, nato pa so slednji stopili na plin in ob polčasu vodili za 17 točk. Dirigentsko palico je imel v rokah Jalen Brunson, poleg njega sta bila strelsko uspešna še novi član moštva Sterling Brown in Dwight Powell, igralci pa so se izjemno trudili tuudi v obrambnih akcijah.

"Rezerve Dallasa vodijo za 20 točk proti prvakom, ki igrajo z vsemi razen Middletonom. Kaj se dogaja?" so se spraševali tudi dobri poznavalci Dallasove igre, med njimi voditelj podcasta Locked on Mavericks Nick Angstadt.

Komentarjev 1
  • Adam_Jefferson 15:56 16.oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice