Šport > Košarka
2249 ogledov

Dragićev soigralec se je na nenavaden način "predoziral" na letalu

Dion Waiters Profimedia
NBA zvezdnik ter igralec ekipe Miami Heat se je na nenavaden način "predoziral" na letalu, saj so bili zanj skorajda usodni žele bomboni.

Do nevsakdanje scene je prišlo na letalu NBA ekipe Miami Heat tekom leta na tekmo z Los Angeles Lakers.

Potem ko je bil prvih osem tekem sezone suspendiran zaradi neprimernega obnašanja, se je eden izmed največjih zvezdnikov ekipe iz Floride, Dion Waiters, uspel predozirati z žele bomboni. Košarkar je najprej izgubil zavest, ko pa so ga uspeli zbuditi, je doživel še napad.

Waiters sicer od nekdaj velja za zelo posebnega človeka. Cleveland Cavaliers so ga leta 2012 izbrali kot četrtega na naboru, a jim njihovega zaupanja ni nikoli povrnil. Po zelo dobrih prvih dveh sezonah, je v svoji tretji hudo nazadoval ter bil poslan v Oklahomo.

V Miamiju je Waiters zdaj že nekaj let, tekom katerih je imel daleč najboljšo svojo prvo sezono, ko je sam sebe začel primerjati celo s košarkarskim velikanom Kobeom Bryantom. V tej sezoni je večino svojih točk dosegel po izolaciji, kot je to rad počel tudi legendarni Kobe, dobil pa je tudi nadimek "Waiters Island".

Dion Waiters | Avtor: Profimedia Profimedia

Kot vse kaže pa se bo Waitersova kariera pri Vročici počasi zaključila, saj alfa in omega kluba Pat Riley vse pogosteje izgublja živce zaradi muhastega zvezdnika.

"Ta teden se je pripetilo več nesprejemljivih incidentov, vse skupaj pa je preraslo v neprofesionalno obnašanje na klopi. Smatral sem, da ga je potrebno suspendirati," je suspenz Waitersa na začetku sezone pokomentiral Riley.

Waiters je na začetku sezone prejel suspenz v dolžini osmih tekem, a je zaradi žele bombonov moral izpustiti še deveto, ko so Los Angeles Lakers premagali Miami s 95:80.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice