Šport > Košarka
4468 ogledov

Neverjetno, kaj si je privoščil Dragićev trener...

Erik Spoelstra Profimedia
Trener Miamija Erik Spoelstra je tekel po igrišču in s tem preprečil protinapad Milwaukeeja.

Košarkarji NBA ekipe Miami Heat so po podaljšku v derbiju vzhodne konference premagali Milwaukee Bucks s 131:126, kljub temu da so zaostajali že za 21 točk. Bucks so dominirali predvsem v prvem delu tekme ter na krilih Giannisa Antetokounmpoa delovali nepremagljivo.

Na zečetku tretje četrtine so vodili za 21 točk, nato pa je stvari v svoje roke vzel izjemni Goran Dragić ter popeljal svojo ekipo do spektakularne zmage.

Goran Dragić Izjemna predstava Šport Če to zmore Dončić, lahko tudi Dragić

Poleg neverjetne Dragićeve predstave pa je po tekmi odmevala neverjetna poteza Miamijevega trenerja Erika Spoelstre, ki je tekom tretje četrtine ob rezultatu 100:97 za Milwaukee prekinil protinapad nasprotne ekipe, tako da je tekel po igrišču.

Na nasprotni strani se je namreč mladi center Vročice Bam Adebayo znašel v nemogoči situaciji, zato je Spoelstra vkorakal na igrišče ter zahteval minuto odmora, a ga sodniki, ki so bili zatopljeni v boj za žogo, niso opazili.

Do žoge so se nato dokopali Bucks ter krenili v protinapad, Spoelstra, ki pa je že tako ali tako stal globoko na igrišču, pa je stekel na nasprotno stran ter prekinil napad nasprotnika, obenem pa si prislužil tehnično napako.

Goran Dragić Nova pravila Šport Trener degradiral Dragića, v tej vlogi ni bil že osem let: "Težko je..."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice