Šport > Košarka
5731 ogledov

Jokić vabi Dončića v Denver: Če Luko razjezijo ...

Luka Dončić, NIkola Jokić Profimedia
Srbski center bi z veseljem zaigral z Dončićem, če bi ta želel priti v Denver.

Nikola Jokić in Luka Dončić sta bila na zadnjem All-Star vikendu neločljiva. Že pred dvobojem vseh zvezd sta uprizorila nekaj potegavščin, kot člana Zahoda pa sta se precej časa skupaj zabavala tudi na tekmi. Oba sta obračun s košarkarji vzhodne konference sicer vzela precej z levo roko.

Njuno druženje je zbudilo kar nekaj pozornosti, Srb, sicer dvakratni najkoristnejši igralec lige, pa je med drugim odgovoril tudi na vprašanje, če obstaja možnost, da bi kdaj s Slovencem skupaj zaigrala v enem izmed NBA moštev. "Ne vem. Možno je. Sam nimam želje, da bi zapustil Denver, všeč mi je tam, gre za dobro organizacijo. Ampak, če bi Luka ... Če bi se Luka razjezil na Dallas, je vsekakor dobrodošel," je odvrnil Jokić.

Dončić je v preteklosti navijačem Dallasa, ki so menili, da mu vodstvo franšize iz Teksasa ni pripeljalo dovolj dobrih soigralcev, že večkrat zagotovil, da ne namerava zapustiti Mavericksov. Kljub njegovim besedam so se mnogi še naprej spraševali, če ne bo ob lovu na šampionski prstan v prihodnosti izsilil odhoda, za takšno potezo se je v zadnjih letih namreč odločilo že kar nekaj zvezdnikov.

Po zadnjem prestopnem roku, ko sta v Dallas prišla P. J. Washington in Daniel Gafford, Mavericks pa so nanizali pet zmag, se zdi, da je razpoloženje v klubu in okoli njega precej boljše. Ob dobrih rezultatih namreč ni več pravih razlogov za morebiten Dončićev odhod.

 

Komentarjev 2
  • SamoResnica 19:11 20.februar 2024.

    Gre za prirejen posnetek, samo poglejte v usta, da je zmontirano.

  • Ender3 18:27 20.februar 2024.

    Ta avtor ni vreden branja...Absurdno

Sorodne novice