Šport > Košarka
793 ogledov

Kakšen šok! Tako resna je poškodba Vlatka Čančarja

Vlatko Čančar Profimedia
Vlatko Čančar naj bi po poročanju ameriških medijev izpustil svetovno prvenstvo, saj naj bi imel strgane križne vezi.

Slovenska košarkarska reprezentanca naj bi na prihajajoče svetovno prvenstvo odpotovala močno oslabljena, saj naj bi se manjkajočim košarkarjem pridružil tudi aktualni NBA prvak Vlatko Čančar, katerega poškodba naj bi bila hujše narave.

Za Slovenijo je namreč prava košarkarska nočna mora, ko sta se na prijateljski tekmi in porazu proti Grčiji v Atenah poškodovala oba naša NBA igralca, Luka Dončić in Čančar. A če se je glede Dončića kmalu razvedelo, da poškodba ni težje narave, glede stanja Čančarja iz slovenskega tabora ni bilo pravih novic.

Se je pa zato oglasil ameriški strokovnjak za dogajanje okoli NBA ekipe Denver Nuggets Mike Singer, ki je razkril, da naj bi si član aktualnih NBA prvakov strgal sprednje križne kolenske vezi.

"Krilni košarkar ekipe Denver Nuggets Vlatko Čančar si je včeraj med igranjem za Slovenijo strgal sprednjo križno vez v levem kolenu, je vir razkril za Denver Post. Za zdaj se še ne ve, kdaj bo opravljena operacija," je sporočil dobro obveščeni novinar.

Zaenkrat se tudi še ne ve, kaj omenjena poškodba pomeni za Vlatkovo klubsko sezono, je pa zato jasno, če se govorice izkažejo za resnične, da eden glavnih igralcev Slovenije zagotovo izpušča svetovno prvenstvo.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Ender3 13:13 06.avgust 2023.

    Vlatko je tudi dolgoročno gotof. Kar ni naredila poškodba bo dodelala psiha..Škoda, škoda...

Sorodne novice