Šport > Košarka
15482 ogledov

Luka Dončić s to objavo spravil navijače Dallasa v delirij

Luka Dončić Instagram/Luka Dončić
Navijači Dallasa so navdušeni po zadnji seriji fotografij, ki jih je preko Instagrama delil njihov prvi zvezdnik Luka Dončić.

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić ima v Dallasu status pravega božanstva in v času med obema sezonama njegovi privrženci z veliko nestrpnostjo sledijo njegovim objavam na socialnih omrežjih in spremljajo, kaj počne njihov najljubši košarkarski zvezdnik.

Trenutno se Luka nahaja v Sloveniji, kjer se je pridružil slovenski košarkarski reprezentanci, s katero se bo kot novi kapetan ekipe naslednji mesec podal v Azijo na svetovno prvenstvo, kjer bodo lahko Dallasovi navijači tudi poleti lahko spremljali čarovnije prvega zvezdnika Mavericks.

To bo tudi prva priložnost za Dallasove navijače, da vidijo, v kakšni formi in fizični pripravljenosti se dober mesec pred začetkom klubske sezone nahaja Dončić. Toda vsaj po zadnji objavi na Instagramu jih nima kaj skrbeti.

Dončiću se je sicer v preteklosti že pogostokrat očitalo, da se je poleti preveč zapustil ter sezono dočakal fizično slabo pripravljen. Toda temu letos zagotovo ne bo tako, saj Luka izgleda v formi svojega življenja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic)

Luka je namreč ob svoji vrnitvi v slovensko reprezentanco na Instagramu zapisal "smo nazaj", zraven pa je objavil nekaj fotografij s prvega reprezentančnega treninga, ki so navijače Dallasa spravile v pravi delirij.

"Luka je izgubil polovico svoje teže. MVP sezona se že nalaga," je bil zgolj eden izmed komentarjev, ki opozarjajo na Lukovo izgubo teže. "Zdaj, ko je suh, bo ta človek šele pravi PROBLEM," je zapisal drugi uporabnik, medtem ko je tretji mnenja, da je Luka pripravljen, da vklopi svoj "Beast mode". Navijači Dallasa so tako naravnost znoreli ob Lukovem novem izgledu in komaj čakajo, da ga vidijo tudi v akciji.

Luki naj bi sicer vodstvo Dallasa po koncu sezone sporočilo, da si želijo, da bi med poletjem izgubil nekaj telesne teže, in Luka je navodila očitno vzel zelo resno. Dončić namreč pridno trenira pod nadzorom kondicijskega trenerja Anžeta Mačka, splet pa skorajda dnevno preplavijo različni posnetki z Lukovih treningov. Kot kaže bo imela Slovenija za svetovno prvenstvo na voljo Luko Dončića v njegovi najboljši obliki.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar Boris Hribljan
    boris199 09:32 30.julij 2023.

    Mislim, da si cela reprezentanca z Luko na čelu želi popraviti vtis z zadnjega evropskega prvenstva in kiks proti Poljski!

Sorodne novice