Šport > Košarka
119 ogledov

Kaos na skupščini regionalne lige

liga ABA žoga Reševalni pas/Twitter
Na skupščini naj bi izbrali tekmovalnega komisarja lige in razpravljali o dvotedenskem zamiku tekmovanja v sezoni 2020/21.

Košarkarska ekipa Crvena zvezda iz Beograda je sporočila, da skupščina lige ABA še vedno poteka in ni bila prekinjena, kot so sprva poročale nekatere medijske hiše.

Pred tem sporočilom Crvene zvezde sta srbska tiskovna agencija Tanjug in B92 medija poročala, da je bila današnja skupščina prekinjena, ker Partizan ni dovolil imenovanja predstavnika FMP Zorana Toškovića na mesto predsednika lige ABA, saj je v beograjski košarkarski zvezi istočasno tudi predstavnik Crvene zvezde.

Partizan, ki je zavoljo konflikta interesov pred kratkim zahteval odhod moštva FMP iz lige ABA, je predlagal, da zvezo še naprej vodi dosedanji prvi mož Domagoj Čavlović, sicer predstavnik zagrebške Cibone.

Viktoria Sonntag Foto Šport Iz Ljubljane v ZAE: bo vroča Viktoria lahko kazala svoje čare?

V tem regionalnem košarkarskem tekmovanju bo v novi sezoni nastopilo 14 klubov, med njimi tudi trije slovenski: Cedevita Olimpija, Krka Novo mesto in Koper Primorska.

roko leni ukić Okrepitev Šport V Ljubljano prihaja stari znanec Cedevite
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice