Šport > Košarka
4106 ogledov

Legenda šokirala z zgodbo o zlomljenem penisu: "Kri je škropila na vse strani!"

Dennis Rodman Profimedia
Nekdanji član legendarne prve postave NBA ekipe Chicago Bulls živi zelo burno življenje.

Nekdanji ameriški košarkarski zvezdnik Dennis Rodman še danes velja za enega največjih ameriških zabavljačev na svetu. Kamor pride, uprizori kakšen spektakel, njegova slava pa se je po koncu športne kariere skorajda še povečala. Zdaj snema filme, gostuje v različnih oddajah, se druži s Kim Džong Unom...

Dennis Rodman Kim Džong Un | Avtor: EPA EPA

Nedavno pa je razburkal strasti ter ter izzval salve smeha v intervjuju za eno izmed britanskih televiziji. Rodmanje namreč od nekdaj veljal za enega izmed najboljših obrambnih igralcev lige (dvakrat je tudi prejel nagrado) ter predvsem za najboljšega skakalca lige. Britancem je tako na zanimiv način poizkusil razložiti, kako se v košarki zbirajo skoki, obenem pa razkril, kateri je bil njegov najljubši skok v karieri:

"Skok je, ko zvezda naše ekipe vrže na koš, jaz skočim, ulovim žogo in jo odnesem tej isti zvezdi. Sicer pa je moj najljubši skok v karieri tisti z Madonne na Carmen Electro," je v smehu razložil Rodman, ki se je nato lotil zelo osebne tematike ter razložil trenutek, ko si je zlomil penis.

Dennis Rodman in Madonna | Avtor: Profimedia Profimedia

"Bili smo na neke vrste križarjenju. Ves dan sem bil ter se zabaval... sonce nas je žgalo, toda jaz sem dalje pil ter se zabaval, do konca večera sem bil 'nažgan ko metek'. Kar naenkrat sem se z enim dekletom znašel v svoji kabini, na veliki postelji. Moram priznati, da je precej uživala. Odličila se je oditi na drugi konec sobe, od koder se je zaletela ter skočila name... Kri je škropila na vse strani, ona pa je kričala 'O, bog, ubila sem ga, mrtev je'. Samo začuden sem jo pogledal ter ji povedal: 'Nisi, draga, samo zlomila si mi penis', " je razložil legendarni košarkar, ki naj bi si po lastnih besedah spolni ud zlomil kar trikrat:

"Drugič je bilo po tekmi s Houstonom. Zaželel sem si tantrični seks in penis je počil kot oreh. Tretjič pa se mi je pripetilo z nekim dekletom v hotelu, ko sva izvajala neverjetne neumnosti."

Dennis Rodman in Madonna | Avtor: Profimedia Profimedia

Rodman je nato še razložil, da si je od svojih nekdanjih ljubezni najbolj zapomnil Madonno, ki je bila takrat na vrhuncu svoje slave in ga je tolažila po njegovi prvi ločitvi. Slavna pevka naj bi mu celo plačala, da ji naredi otroka:

"V Las Vegasu sem igral poker, ko mi je zazvonil telefon. Madonna je nujno zahtevala, da priletim v New York, saj so bile takrat ravno največje možnosti, da zanosi. Pustil sem žetone na mizi, odletel v New York, opravil svoj posel ter se vrnil v Las Vegas za igralno mizo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice