Šport > Košarka
5852 ogledov

Nogometaši Reala Dončiću poslali zelo posebno darilo

Luka Dončić Profimedia Luka Dončić.
Slovenski zvezdnik Luka Dončić se je razveselil zelo unikatnega in dragocenega darila.

Luka Dončić si je po All-Star vikendu vzel nekaj dni premora pred nadaljevanjem NBA sezone, v kateri se bo z Dallas Mavericks najprej boril za vstop v končnico, nato pa za naslov prvaka.

Slovenec je letos v izjemni formi in je prvi strelec najboljše lige na svetu. Konec januarja je dosegel svoj rekord, ko je na srečanju v Atlanti tamkajšnji ekipi Hawks nasul kar 73 točk. 

Prav to je bil motiv nogometašev madridskega Reala, ki so Dončiću poslali posebno darilo. Nogometni dres "belega baleta" so namreč namesto z njegovo številko 77 opremili s cifro 73, na sprednjo stran pa prispevali svoje avtograme.

Dončić je sprejem darila in navdušenje nad njim pokazal z objavo na družbenem omrežju, s priloženima fotografijama dragocenega kosa športne opreme.

Luka Dončić Real Madrid 73 dres | Avtor: Instagram Instagram

Dončić je kot 15-letnik debitiral za člansko moštvo Reala in se nato uveljavil v najtrofejnejšem evropskem klubu. Z njim je osvojil Evroligo in postal tudi najkoristnejši igralec tega tekmovanja.

Dallas Mavericks bodo prvo tekmo po All-Star premoru odigrali v noči na petek, ko bodo gostili Phoenix Suns. Dallas je trenutno na sedmem mestu zahodne konference, na računu ima 32 zmag in 23 porazov.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice