Šport > Košarka
379 ogledov

Najslabših pet sekund v karieri Stephena Curryja

Stephen Curry
Organizator igre in izjemni strelec Bojevnikov je v le nekaj sekundah kar dvakrat nasmejal občinstvo v Los Angelesu.

Dvakratni najkoristnejši igralec lige NBA in prvi zvezdnik Golden State Warriors, Stephen Curry, se na tekmi proti Los Angeles Lakers ni ravno izkazal, a je njegovo vlogo prevzel izjemni Klay Thompson, ki je z novim rekordom lige povedel goste do prepričljive zmage.

Klay Thompson NBA Šport Thompson kot ostrostrelec, Brewer navdušil Philadelphio

Curryju tokrat met ni stekel, iz desetih poizkusov za tri točke je bil uspešen le dvakrat, s točkami pa mu ni uspelo zaključiti tudi nekaj lažjih akcij, kot je ta, kateri se smeje ves košarkarski svet.

Luka Dončić Hornets Mavericks Trenutek resnice Šport Pomagajte Luki Dončiću, da se zapiše v NBA zgodovino

Pred koncem tretje četrtine je ob vodstvu Bojevnikov za 36 točk Jezernikom ukradel žogo ter sam stekel v protinapad, kjer bi akcijo zaključil s polaganjem ali zabijanjem. Toda na njegovo nesrečo ni sledil miren zaključek akcije, pač pa najverjetneje najslabših pet sekund njegove košarkarske kariere.

luka dončić "O tem ne dvomim" Šport Legendarni Hrvat podal svoje mnenje o Dončiću

Curry se je pod samim obročem najprej spotaknil ter padel, a se tudi hitro pobral. Soigralec Andre Iguodala, ki mu je sledil v napad ter se priboril do žoge, mu je nato podal, Curry pa se je odločil, da se za zapravljeno priložnost odkupi s svojim najmočnejšim orožjem - trojko. Toda najboljši strelec zadnjih let je na veliko začudenje vseh prisotnih zgrešil celoten koš.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice