Šport > Košarka
9331 ogledov

Tu je posnetek! Green z udarcem v glavo nad soigralca, ta padel kot pokošen

Draymond Green Jordan Poole Profimedia
Čeprav so si želeli pri NBA prvakih vse skupaj čim bolj mirno pomesti pod preprogo, je svet šokiral posnetek, ki je v petek zakrožil po spletu.

V četrtek je bila ena najodmevnejših športnih novic veliki incident na treningu NBA prvakov Golden State Warriors, kjer je prišlo do pretepa med velikima zvezdnikoma ekipe, Draymondom Greenom in Jordanom Poolom.

Jordan Poole Draymond Green Padali udarci Šport Kaos pri NBA prvakih! Veliki zvezdnik s pestmi nad soigralca

Mnogi so poročali o incidentu, toda javnost si ni mogla predstavljati, za kako hud incident resnično gre, dokler se ni v petek pojavil tudi posnetek grozljive situacije, na katerem se vidi kako štirikratni prvak z udracem v glavo pokosi svojega mladega soigralca.

Do incidenta naj bi prišlo, potem ko sta si bila igralca ves čas treninga v laseh, stvari pa so eskalirale, ko naj bi Poole Greena oklical za "triple single" košarkarja, saj naj bi v statistiki beležil zgolj same enomestne številke.

Posnetek je tako ujel trenutek, ko se razburjeni Green približa Poolu, sledi nekaj prerivanja, nato pa ga Green z enim udarcem v glavo položi na tla, preden so se vmešali soigralci ter ponorelega Greena odstranili od svojega tretjega najboljšega strelca minule sezone.

Ameriški mediji so sprva poročali, da je bil proti Greenu sprožen disciplinski postopek, a da se najverjetneje pričakuje zgolj finančna kazen. Po pojavu tega posnetka pa bodo pri Golden State Warriors zelo težko upravičili zgolj finančno kazen, tako da štirikratnemu udeležencu tekme vseh zvezd grozi celo suspenz.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice