Šport > Košarka
1301 ogledov

Resnica je prišla na dan, Pippen jih je napel Jordanu

jordan pippen Reševalni pas/Twitter
Scottie Pippen, desna roka najboljšega košarkarja vseh časov Michaela Jordana, je odprl dušo.

Tekom predvajanja izredno priljubljenega dokumentarnega filma The Last Dance o vzponu ene najslavnejših športnih dinastij vseh časov Chicago Bulls se je na veliko šušljalo o nezadovoljstvu enega glavnih akterjev čikaške pravljice Scottieju Pippnu

Šestkratni prvak lige NBA, ki je večji del kariere preživel v moštvu z Michaelom Jordanom, naj bi bil jezen na nekdanjega soigralca, ker je ta izjavil, da je bil Pippen sebičen, ko je poleti odlašal z operacijo stopala, zaradi katere je izpustil dobršen del rednega dela sezone 1997/1998. 

michael jordan Val očitkov Šport "Jordan je prekršil vse možne kodekse!"

pippen jordan instagram | Avtor: Instagram Instagram
Toda Pippen je imel svoje razloge. V zakulisju je namreč bil jalovo bitko z generalnim direktorjem franšize Jerryjem Krausom, ker ta ni želel pristati na podpis nove pogodbe.

Čeprav je bil Pippen eden najboljših košarkarjev na svetu, je bil v zadnji sezoni v Chicagu šele 122. najbolje plačani igralec v ligi. Jordan je v tisti sezoni prejel 33 milijonov dolarjev, Pippen samo 2,8.

Domnevno rušenje ugleda Jordanovih soigralcev je v javnosti izzvalo številne kritike. Pippen naj bi tako ustvarjalcem filma kot Jordanu zameril nekorekten prikaz, za nameček pa naj bi ga zmotilo tudi poveličevanje Jordana kot edinega zaslužnega za uspehe moštva.

Gnusen zločin Šport Kruta usoda Jordanovega očeta, identificirali so ga šele po zobeh jordan the last shot Šov na tribuni Šport Še nikoli videne podrobnosti najslavnejšega meta v NBA zgodovini

Ko so se govorice pred meseci prvič pojavile v javnosti, jih je nekdanji košarkar Chicaga odločno zanikal. "Zakaj bi bil užaljen zaradi nečesa, kar se je zgodilo pred 30 leti? Prav nič nisem bil jezen," je zatrdil Pippen.

Očitno so se odtlej stvari spremenile, saj je Pippen zdaj obrnil ploščo in razkril, da je nestrinjanje z vsebinskim prikazom tako njega kot celotnega moštva izrazil tudi samemu Jordanu.  "Povedal sem mu, da nisem zadovoljen. On je to sprejel. Odvrnil je, da imam prav," je povedal Pippen. "Dokumentarni film ni ustrezno prikazal naših uspehov v morda najmočnejši košarkarski eri z morda najboljšo ekipo vseh časov. Vse to je bilo v dokumentarcu spregledano. Vse skupaj je bilo narejeno bolj z vidika poveličevanja Michaela," je bil oster nekdanji Bik.

chicago bulls 1995/1996 jordan pippen rodman kukoč harper SMS sporočilo Šport Legendarni Hrvat se je pritožil Jordanu, to je dobil v odgovor scottie pippen Zaradi Hrvata Šport Najbolj črn madež na karieri šestkratnega NBA prvaka
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.