Šport > Košarka
2852 ogledov

Sestra velikega NBA zvezdnika spoznana za krivo umora

Kawhi Leonard Profimedia
Superzvezdnikova sestra bo za zapahi preživela preostanek življenja.

LA Clippers so v končnici lige NBA tik pred izpadom, saj jih je še tretjič na štirih tekmah premagal Phoenix. Zadnja dva dvoboja so košarkarji iz Kalifornije sicer odigrali brez prvega zvezdika Kawhija Leonarda, ki ima težave s kolenom.

Enaintridesetletni košarkar, ki je v svoji NBA karieri že postal prvak s San Antoniom (2014) in Torontom (2019), obakrat je bil najkoristnejši igralec velikega finala, pa se s problemi trenutno srečuje tudi v zasebnem življenju.

Njegova osem let starejša sestra Kimesha Williams je bila namreč obsojena na dosmrtno ječo, spoznali so jo krivo umora starejše ženske. Konec avgusta 2019 je Williamsova, na pomoč ji je priskočila tudi prijateljica Candace Townsel, na WC-ju Pechanga Resort casinoja v Kaliforniji napadla 84-letno Afaf Anis Assad. To so kasneje našli z razbito lobanjo, nekaj dni po napadu pa je zaradi poškodb umrla.

Dvojec je ob napadu prišel do žrtvine denarnice, v njej je bilo okoli 1.000 dolarjev.

Williamsova, ki je bila že v pretklosti večkrat obsojena zaradi manjših kraj in poizkusov tatvin, krivdo za smrt starejše žense vseskozi zanika. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice