Šport > Košarka
12263 ogledov

Tako je Dončićevo predstavo doživel navijač Knicksov

Luka Dončić Mavs Knicks Profimedia
Predstava slovenskega zvezdnika je šokirala pristaše franšize iz New Yorka.

Luka Dončić je na zadnji tekmi proti New York Knicks zbral 60 točk, 21 skokov in 10 asistenc, pred tem pa z neverjetnimi potezami popeljal Dallas v podaljšek in nato do končne zmage. Navijači obeh ekip so pri tem preživljali zelo čustvene trenutke, na koncu so pristaši zasedbe iz Teksasa slavili neverjetno zmago, podporniki Knicksov pa so bili temu primerno razočarani.

Vrtiljak emocij enega izmed slednjih je postal hit na socialnih omrežjih. Navijač Kratkohlačnikov je sprva ugotavljal, da Luka ne igra obrambe, kasneje je ob njegovih koših menil da ni nobene možnosti za preobrat, še slabe pol minute pred koncem pa se je celo razveselil trojke Christiana Wooda: "Lahko mečete toliko trojk, kot jih želite. Upam, da bo zadel. Konec je."

Tudi 15 sekund kasneje je še naprej verjel v uspeh svojega moštva, čeprav je Dončić pobral skok v napadu in Dallas približal le na tri točke zaostanka. "Še vedno je konec," je menil in dodal: "Če mislite, da bodo Knicks to izgubili, se drogirate."

Prepričanje v to, da Dallasu ne bo uspel preobrat, je izrazil tudi manj kot deset sekund pred koncem rednega dela. Ob metu Spencerja Dinwiddieja se je tako zaslišalo: "Pripravljen sem staviti vse svoje življenjske prihranke, da Knicks ne bodo izgubili." Nato je žoga šla skozi obroč, Mavericks pa so prišli le na točko zaostanka. Pojavil se je prvi dvom: "Dajte, no!"

A po dveh zadetih prostih metih je bil optimizem znova na visoki ravni. Na drugi strani Dončiću niso dovolili meta za tri točke, stopil je na črto za proste mete. Zadel je prvega in namerno zgrešil drugega. Da je to storil namenoma, navijač ni opazil.

"Luka ne zadeva v ključnih trenutkih, povedal sem vam, da bo zgrešil," je za trenutek sledilo zmagoslavje, a je nato slovenski zvezdnik prišel do odbite žoge in jo sekundo pred koncem poslal skozi mrežico. Sledila je tišina. "To je neverjetno," je bila ugotovitev čez nekaj sekund.

Quentin Grimes Luka Dončić Travmatično Šport Oglasil se je košarkar, ki mu je Dončić nasul 60 točk: "Prisežem, da sem ..." Luka Dončić Mavs Knicks Video Šport Tako so v slačilnici hladili vročega Dončića! Luka Dončić Šok za Slovenca Šport Luka noro proslavljal in plesal, nato izvedel, da sploh niso zmagali Luka Dončić Kakšna predstava Šport To so najbolj odmevni rekordi, ki jih je ponoči porušil Luka Dončić Luka Dončić Ko Twitter pregori Šport NBA zvezdniki ponoreli zaradi Luke! Oglasili so se Porzingis, Durant, ... Luka Dončić Video Šport Pol minute pred koncem zaostajali za 9 točk... Nato se je zgodil Luka Dončić! Luka Dončić 60 točk za zgodovino! Šport Luka do največ točk in skokov v karieri, ob tem še trojni dvojček

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.