Šport > Košarka
7084 ogledov

Tako redko se zgodi to, kar se je pripetilo Dallasu

Luka Dončić Profimedia
Dallas Mavericks so ponoči iz rok izpustili že dobljeni dvoboj.

Košarkarji Dallasa so sinoči na svoji peti tekmi v sezoni doživeli že tretji poraz, čeprav so bili na dobri poti, da zabeležijo pozitiven rezultat. Še globoko v drugi polovici zadnje četrtine so namreč zanesljivo vodili proti moštvu Oklahoma City Thunder, na semaforju je bil namreč izpisan rezultat 97:81 v njihovo korist.

A nato so v zadnjih štirih minutah rednega dela Mavericks padli v veliko črnjo luknjo, gostom pa je uspel delni izid za izenačenje na 101:101 in sledil je podaljšek. Tudi v njem so hitro zagospodarili košarkarji iz Oklahome.

Da gre za neverjeten kiks Dallasa, pove tudi naslednji statistični podatek, ki ga je na twitterju objavil novinar ESPN-a Tim MacMahon. "NBA ekipe, ki so v zadnje štiri minute četrte četrtine vstopile z vsaj 16. točkami prednosti, so v zadnjih 25-ih letih zabeležile razmerje 9.975:1 v zmagah in porazih. Po čudežnem porazu Dallasa proti Thunder je zdaj to razmerje 9.975:2," je zapisal ameriški novinar, ki je poleti obiskal Slovenijo in slovensko reprezentanco spremljal tudi na prvem delu evropskega prvenstva v Kölnu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice