Šport > Košarka
20259 ogledov

Tako se je zvezdnik Golden Stata s hčerko ponorčeval iz Dončića

Andrew Wiggins Luka Dončić Profimedia
Hčerka NBA zvezdnika Andrewa Wigginsa je Luko Dončića spomnila na prav določen trenutek iz serije med Golden State Warriors in Dallas Mavericks.

Potem ko si je košarkar NBA ekipe Golden State Warriors Andrew Wiggins pošteno privoščil našega Luko Dončića tekom konferenčnega finala, ko je brutalno zabil preko mladega Slovenca (postavil ga je na poster), si je tokrat našega mladega zvezdnika privoščila še njegova hčerka.

Andrew Wiggins Luka Dončić | Avtor: Profimedia Profimedia

Potem ko so Bojevniki v noči na soboto dobili četrto tekmo in izid v finalu proti Boston Celtics izenačili na 2:2, so kamere ujele, kako Wiggins s svojo hčerko proslavlja zmago.

Toda tisto, kar je najbolj presenetilo zbrane, je bila majica, ki jo je nosila Wigginsova hčerka. Njen oče ji je namreč podaril majico, na kateri je bilo natisnjeno ravno Wigginsovo brutalno zabijanje preko Dončića.

In čeprav majica zagotovo ne bo naletela na odobravanje pri Dallasovih navijačih, ni težko razumeti Wigginsovega navdušenja. Le kdo se še lahko pohvali, da je tako osmešil najboljšega mladega igralca na svetu?

Luka Dončić Ujet pri... Šport Luka navdušil! Lani kadil šišo, pil pivo, užival na plaži... To počne letos! LeBron James "Luka je ..." Šport Kralj James zažgal splet z besedami o Dončiću
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice