Šport > Košarka
1049 ogledov

Westbrook "doma" pobesnel in bil izključen

Russell Westbrook Oklahoma City Thunder Los Angeles Lakers Profimedia
Zvezdnik se ni mogel sprijazniti s porazom proti svoji bivši ekipi.

Los Angeles Lakers so v noči na četrtek gostovali pri Oklahoma City Thunder. Tudi brez poškodovanega LeBrona Jamesa so v prvem polčasu povedli za več kot 20 točk, a to ni bilo dovolj za zmago.

Thunder se je v drugem delu namreč začel vračati v igro in nato prevzel vodstvo. V zadnjih sekundah so imeli domačini pet točk naskoka, Lakers pa žogo na svoji polovici. Po ponesrečeni podaji je žogo prestregel Darius Bazley in v protinapadu zabil za končni izidi - 122:115.

V podobnih situacijah košarkarji ponavadi le umirijo igro in počakajo na zadnjo sireno. Bazley je, na veselje domačega občinstva, še malce izboljšal svojo statistiko. To pa ni bilo všeč nekdanjemu zvezdniku Oklahome.

luka dončić lebron james Rekordno Šport Dončić do dosežka, ki mu ni bil kos niti LeBron

Russell Westbrook je takoj po košu stopil do Bazleya in začel bentiti nad, po njegovem mnenju, nešportno potezo. Nastala je gneča, padale so žaljivke, Westbrook se je sprl tudi s sodniki. Delilci pravice niso imeli veliko razumevanja za težave 32-letnega zvezdnika in ga izključili.

Westbrrok je na srečanju v dvorani Paycom Center prispeval 20 točk, 14 skokov, 13 asistenc, a tudi kar deset izgubljenih žog.

Westbrook je za OKC igral med letoma 2008 in 2019, pred letošnjo selitvijo v Los Angeles pa je igral še za Houston Rockets in Washington Wizards.

Lakers so pri izkupičku dveh zmag in treh porazov, Oklahoma pa je po štirih uvodnih neuspehih prišla do prvega triumfa v letošnji sezoni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice