Šport > Košarka
915 ogledov

Znani vsi termini, Dončić in Dragić na delu izmenično

luka dončić goran dragić Reševalni pas/Twitter
Liga NBA je objavila termine tekem prvega kroga končnice.

Danes zvečer in ponoči bodo odigrane še zadnje štiri tekme rednega dela NBA, že sedaj pa so znani skoraj vsi pari prvega kroga končnice. Edina neznanka je, ali se bodo proti prvouvrščenemu moštvu zahoda LA Lakers pomerili Portland Trail Blazers ali Memphis Grizzlies. Ekipi bosta to odločili v neposrednem dvoboju v posebnih dodatnih kvalifikacijah.

Damian Lillard Blazers Nets NBA Šport Lillard spet blestel, Portland ostal v igri

Dallas Mavericks z Luko Dončićem se bodo udarili z drugim moštvom zahoda - LA Clippers. Prva tekma bo na sporedu v noči na torek po srednjeevropskem času (03.00), druga v noči na četrtek (03.00), tretja v noči na soboto (03.00) in četrta v v nedeljo zvečer (21.00).

Luka Dončić Video Šport "Ni isto, a čustva so enaka"

Morebitne peta, šesta in sedma tekma (ekipe igrajo na štiri dobljene tekme) bodo delegirane naknadno.

Miami Heat z Goranom Dragićem, ki se bodo v prvem krogu udarili z Indiana Pacers, bodo play-off začeli dan kasneje kot Dallas. Prva tekma bo v torek zvečer (22.00), druga v četrtek (19.00), tretja v soboto (21.30), četrta pa v noči na naslednji torek (00.30).

Denver Nuggets z Vlatkom Čančarjem bodo igrali v dneh, ko bo igral tudi Dallas, le da v malce zgodnejšem terminu, z izjemo četrte tekme.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice