Šport > Moto športi
1555 ogledov

Corinna Schumacher: Vsi pogrešamo Michaela

michael schumacher Epa
Prvič po hudi smučarski nesreči nekdanjega dirkača formule 1 Michaela Schumacherja pred osmimi leti je njegova žena Corinna Schumacher dovolila vpogled v zdajšnje življenje.

"Jasno je, da pogrešam Michaela vsak dan. In ne samo jaz, otroci, družina, njegov oče, vsi, ki so okoli njega. Vsi pogrešamo Michaela," je dejala v dokumentarcu na Netflixu.

Zdaj 52-letni sedemkratni svetovni prvak v F1 je pri padcu na smučanju kljub čeladi utrpel travmatično poškodbo možganov in bil v smrtni nevarnosti, piše nemška tiskovna agencija dpa. "Nikoli nisem krivila boga, zakaj se je to zgodilo. To je bila res nesreča. V življenju ne moreš imeti hujše," v solzah pripoveduje Corinna Schumacher.

Kot se spominja, ji je malo pred tragičnimi dogodki v francoskih Alpah mož rekel: "Sneg ni idealen, kaj če bi raje odleteli v Dubaj?"

V Netflixovem dokumentarcu z naslovom Schumacher, ki bo na voljo od 15. septembra, Corinna Schumacher prvič po nesreči javno govori o družinskem življenju po nesreči 29. januarja 2013. Vendar bodo šele v zadnjih minutah skoraj dvournega filma, v katerem so nekateri tudi prej neobjavljeni posnetki njegovega življenja, Schumacherjevi zvesti navijači dobili nekaj informacij o položaju, v katerem je danes.

O natančnem Schumacherjevem zdravstvenem stanju ni znano nič več kot doslej. "Živimo skupaj v našem domu, opravljamo terapije, delamo vse, da bi Michael okreval in da čuti solidarnost naše družine," je dejala njegova žena.

Michael in Corinna Schumacher | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Družina želi še naprej varovati zasebnost športne zvezde. "Pomembno je, da lahko še naprej čim bolj uživa v svojem zasebnem življenju. Michael nas je vedno ščitil, zdaj mi zaščitimo Michaela," pravi Corinna Schumacher.

Schumacherjeva otroka, 24-letna hči Gina-Maria in 22-letni sin Mick, ki je prav tako dirkač, opisujeta očeta kot zabavnega družinskega človeka. "Ni pošteno, da to ni več mogoče. Vsemu bi se odrekel, da bi lahko še kdaj govoril z očetom," je dejal Mick, ki je krenil po očetovih stopnjah in to sezono prvič dirka v formuli 1.

A vsi, ki pričakujejo sveže novice o zdravstvenem stanju Schumacherja, ki jih družina nikoli ni javno razkrila, bodo razočarani. "To ni bil naš cilj," je dejala Vanessa Nöcker, ki je režirala film skupaj s Hanns-Brunom Kammertönsom in Michaelom Wechom.

Komentarjev 1
  • Brian_Pittman 11:31 14.september 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦