Šport > Nogomet
834 ogledov

Angleški zvezdnik v nesreči, ki bi se lahko končala tudi huje

Trent Alexander-Arnold Epa
Angleški nogometni reprezentant se je za las izognil hudi nesreči.

Angleškega nogometnega zvezdnika Trenta Alexander-Arnolda je le nekaj sekund ločilo od hude prometne nesreče. V preteklih dneh se je nad britanskim otokom namreč razdivjala nevihta Babet, veter pa je v petek pihal s hitrostjo 110 km/h, ko se je član Liverpoola odpravil na trening. Med vožnjo se je tik pred njegovo vozilo na cesto zrušil 12 metrov visok in pol tone težek daljnovod.

Voznik v BMW X5 se je padajočemu objektu poskušal izogniti, ob zaviranju pa ga je zaneslo na mokrem cestišču. Alexander-Arnold, ki je vozil za njim, je prav tako pritisnil na zavore, a trka ni mogel preprečiti. Nogometaš je nato iztopil iz svojega Range Roverja in najprej preveril, če je vse v redu z voznikom BMW-ja. Vse skupaj se je končalo brez hujših posledic.

Pri tabloidu Sun so vseeno zapisali, da je član Liverpoola 'prevaral smrt', saj bi bil lahko zanj padec daljnovoda usoden, če bi se na nesrečno mesto pripeljal le dve sekundi prej. 

Trent Alexander-Arnold | Avtor: youtube youtube

Policija je hitro prišla na mesto nesreče, po opravljenem postopku pa je Alexander-Arnold uspel tudi pravočasno priti na trening. 

Neurje je v Angliji sicer zahtevalo tri življenja.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice