Šport > Nogomet
4465 ogledov

Glasove na Evroviziji sporočil prav poseben gost ...

Ragnar Klavan Eurosong Reševalni pas/Twitter Ragnar Klavan v evrovizijskem studiu.
Velika prireditev se je zgodila v mestu, kjer kraljuje nogomet.

V soboto je v Liverpoolu potekala finalna prireditev letošnjega izbora za pesem Evrovizije. Po nastopu so bili zadovoljni tudi slovenski predstavniki Joker Out, manj pa hrvaški Let 3.

Mesto ob reki Mersey, kljub legendarni skupini The Beatles, najpogosteje povezujemo z nogometom. V njem namreč domujeta slovita kluba - modri Everton in rdeči Liverpool.

In himna rdečih, kultna pesem You'll never walk alone, je bila del spremljevalnega programa, odpel jo je eden od preteklih zmagovalcev Evrovizije - Nizozemec Duncan Laurence.

Še en detajl je spomnil na močno nogometno tradicijo Liverpoola. Glasove estonske žirije je iz Talina namreč sporočil Ragnar Klavan.

Gre za nogometaša, natančneje branilca, ki šteje 37 let. Danes igra za domači Paide Linnameeskond, med letoma 2016 in 2018 pa je igral tudi za veliki klub s stadiona Anfield.

Klavan je za Liverpool zbral 39 nastopov in zabil en gol. V dolgi karieri je igral še za Elvo, Tulevik, Floro, Heracles Almelo, AZ Alkmaar, Augsburg in Cagliari.

Ragnar Klavan | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice