Šport > Nogomet
1942 ogledov

"Juventus si še ni opomogel po Ronaldu"

Cristiano Ronaldo Profimedia
"Bile so težave v garderobi," je o Ronaldovem času pri Stari dami dejal bivši predsednik kluba.

Prihod portugalskega superzvezdnika Cristiana Ronalda je bil po mnenju nekdanjega predsednika belo-črnih napaka, ki jo Juventus plačuje še zdaj.

Ronaldo je trenutno nezadovoljen pri Manchester Unitedu, po zadnjih govoricah pa bi se lahko vrnil tudi v Serie A, povezujejo ga z Napolijem. "Ne bi ga rad znova videl v Italiji, kljub nakljonjenosti, ki jo čutim do njega. Izjemno imam rad Juventus in prepričan sem, da je njegov prihod prinesel številne težave, tako trenerju, kot tudi ostalim. Juventus še vedno ne ve, kako bi okreval po tej napaki," je izjavil nekdanji predsednik kluba Giovanni Cobolli Gigli. 

"Bile so težave v garderobi. Če ima nekdo plačo 34 milijonov, drugi pa prejemo šest ali sedem milijonov... Ni preudarno govoriti o takšnih številkah, ampak takšna je resnica," je še dodal Gigli in dodal: "Napoli ima dobrega trenerja, Luciano Spalletti opravlja odlično delo in njegova ekipa je eden izmed kandidatov za osvojitev lovorike. Če bodo storili nekaj glede Ronalda, bodo morali vse skupaj postaviti na novo."

Ronaldo je za Juventus igral od leta 2018, pred tem je bil član madridskega Reala. Slednji je pred štirimi leti za Portugalca prejel 117 milijonov evrov.

Komentarjev 1
  • mph2 12:47 30.avgust 2022.

    Ubožci, samo 6-7 milijončkov prejmejo ostali.

Sorodne novice