Šport > Nogomet
327 ogledov

Bišćan po dvojni kroni dobil nogo

Derbi med Mariborom in Olimpijo Anže Petkovšek
Predsednik Olimpije bo v torek razkril prihodnost trenerja Igorja Bišćana.

Čeprav so nogometaši ljubljanske Olimpije v sezoni 2017/18 v vitrine pospravili tako državni naslov kot pokalno lovoriko, pa je v zadnjem času v ospredju tudi nadaljnja usoda trenerja Igorja Bišćana.

Odločitev o tem, ali bo 40-letni Hrvat še naprej na čelu zeleno-belih, bo znana v torek.

Več slovenskih medijev je že objavilo neuradne informacije, da se je sestanek med obema akterjema že končal ter da sta Mandarić in Bišćan končala sodelovanje.

"Po današnjem sestanku med predsednikom in trenerjem NK Olimpija bo predsednik Milan Mandarić svojo končno odločitev o nadaljnjem sodelovanju z Igorjem Bišćanom sporočil jutri," so sporočili iz ljubljanskega kolektiva.

Milan Mandarić | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek
Navijači Olimpije so ob koncu uspešne sezone Olimpije večkrat skandirali ime nekdanjega branilca Liverpoola, Dinama in Panathinaikosa ter hrvaškega reprezentanta ter tako dali jasno vedeti, koga si želijo kot trenerja kluba v prihodnje.

A to ni odvisno od njih, Mandarić je v pogovorih za različne slovenske medije večkrat kritiziral igro, ki jo je Olimpija igrala pod Bišćanovim vodstvom, češ da ni bila tako napadalna, kot so si želeli v klubu, da bi morali državni naslov osvojiti že več tednov prej, da bi moral dati več priložnosti mladim, domačim nogometašem in podobno.

Zaradi vsega tega in znanih napetosti med Mandarićem in trenerjem so vse bolj glasne govorice, da se Bišćanov čas pri Olimpiji izteka, nenazadnje so mediji v javnost vrgli tudi že nekaj imen za Bišćanovega naslednika, med njimi nekdanjega selektorja Slovenije Slavišo Stojanovića.

Bišćan je sicer trenersko dokaj neizkušeno ime, pred Olimpijo je vodil hrvaškega drugoligaša Rudeš, ki ga je pripeljal v prvo ligo. Z Olimpijo, ki jo je vodil na 42 tekmah in doživel le štiri poraze, ima sicer pogodbo še za eno leto.

Igor Bišćan Olimpija Šport Bišćan blizu odhoda, menjava že znana milan mandarić Ups Šport Predsedniku Olimpije se je zareklo
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice