Šport > Nogomet
4654 ogledov

Nerazumljiva poteza, ki je tehtnico prevesila na stran Olimpije

klemenčič savić Print Screen
Ob ogledu posnetka v oči bode grobost nogometaša Domžal.

Olimpija se je v zadnjem krogu Prve Lige TS dokopala do točke v Domžalah (1:1) in se veselila naslova državnega prvaka. 

milan mandarić Ups Šport Predsedniku Olimpije se je zareklo

Domžalačni so sicer povedli v 67. minuti z golom Lovra Bizjaka, za Ljubljančane pa je v 80. minuti z bele točke izenačil Rok Kronaveter.

"V drugi polčas smo odlično krenili, hitro povedli, nato pa se je zgodila ta situacija, iz katere so Ljubljančani izenačili. Vseeno je treba fantom čestitati za borbenost, pokazali so karakter in nepopustljiv obraz," je za klubsko spletno stran povedal trener Domžal Simon Rožman.

Olimpija, prvak Prvaki: Šport "Zato so čustva prišla na plan"

Glavni sodnik Damir Skomina je najstrožjo kazen v korist Olimpije dosodil po grobem prekršku Tilna Klemenčiča, pri čemer je zanimivo predvsem to, s kalikšno silo je branilec Domžal podrl Stefana Savića. 

Prekršek je bil storjen v kazenskem prostoru domače ekipe, o tem ni nobenega dvoma, a marsikdo je ob ogledu posnetka dobil občutek, da je branilec Domžal glede na okoliščine pretiraval.

Olimpija Odzivi Šport "Jaz bi dres od tistega sodnika"

Presodite sami.

Komentarjev 3
  • tomi67 20:40 28.maj 2018.

    Če mogoče kdo ni opazil, je vratar Domžal še pokazal, naj strelja v njegovo desno, ko se je potem sam kao vrgel v levo, pa še tistega skoka se mu nekako ni ljubilo izvesti. Tale tekma je bila pa tak ...prikaži več balkan, da je že kar komično.

  • Vasilij Vasquez 19:40 28.maj 2018.

    Iz vesolja je očitno zakaj je naredil penal. Domžalčani sploh nebi smeli zadet gola, ker je cela igra skozi tekmo kazala, da se igra na remi. Ko pa je padel nesrečni gol, so Domžalčani urno in prepričljivo poskrbeli, da se ...prikaži več je dalo rezultat nazaj ppravnati. Upam da se kaka državna inštitucija vplete v zadevo, ker tole je bil pa totalen balkan.

Sorodne novice