Šport > Nogomet
787 ogledov

Legenda slovenskih zelenic zapušča Domžale

Agim Ibraimi NK Domžale NK Domžale/Facebook
Slovenski nogometni prvoligaš Domžale v prihodnje ne bo več računal na Agima Ibraimija. Kot so sporočili iz kluba, se je pogodba 30-letnemu Makedoncu konec leta 2018 iztekla.

"Ob sklenitvi dogovora smo oboji imeli dve želji - da nam Agim s svojimi izkušnjami in kakovostjo pomaga na zelenici, mi pa smo mu želeli omogočiti vrnitev v tekmovalni ritem, ki mu je po dolgotrajni odsotnosti nedvomno manjkal. Menim, da nam je oboje uspelo, saj je bil v zadnjem letu eden izmed nosilcev naše ekipe, ob tem pa se je v naši sredini tudi vrnil v pravo tekmovalno formo," je dejal športni direktor Domžal Matej Oražem.

Domžale Okrepitev Šport V Domžale se vrača slovenski reprezentant

Ta je pojasnil, da so se z Agimom Ibraimijem razšli tudi zaradi športnih in finančnih razlogov. "Dejstvo je, da moramo poskrbeti, da ostanemo v optimalnih finančnih okvirjih, primarno pa nas vodi želja, da se še naprej držimo naše osnovne klubske strategije, ki temelji na razvoju mladih nogometašev. Zavoljo tega bi se rad Agimu iskreno zahvalil za odličen odnos in predstave na zelenici ter mu v nadaljevanju kariere zaželel veliko uspehov," je še povedal Oražem.

Ibraimi je član Domžal postal septembra 2017, pravico nastopa pa je nato prejel dva meseca kasneje. Odtlej je nekdanji makedonski reprezentant skupno vknjižil 43 uradnih nastopov in dosegel šest zadetkov ter dodal štiri asistence.

NZS NZS Šport Domžalam kazni zaradi negodovanja nad sodniškimi odločitvami
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice