Šport > Nogomet
2055 ogledov

Legendarni Španec o grozljivki z virusom: "Niso pustili, da bi se testiral!"

Pepe Reina Profimedia
Izjemni vratar je opisal, skozi kakšen pekel se je moral prebiti.

Legendarni španski vratar Pepe Reina je v pogovoru za radio izjavil, da verjame, da je zbolel za koronavirusom, a tega ne mora zagotovo vedeti, saj mu zdravniki niso dovolili, da bi se testiral.

"Imel sem vse simptome koronavirusa. Suh kašelj, visoko temperaturo ter dežave z dihanjem. Pogovarjal sem se z zdravniki, jim razložil simptome, vse je kazalo, da imam koronavirus, toda nisem dobil njihove potrditve. Tukaj se testi ne opravljajo, dokler nisi v tako slabem stanju, da moraš v bolnico. A jaz sem se počutil, kot da bi me povozil tovornjak!"

Pepe Reina | Avtor: Profimedia Profimedia

Vratar italijanskega velikana Milana, ki pa si je nazadnje služil kruh v Angliji, kjer je bil posojen Aston Villi, je razložil, da se je podal v samoizolacijo, da ne bi okužil še koga, da pa se počuti, kot da je bolezen v celoti minila. Kdaj se bo nogometna sezona nadaljevala, mu je po takšni izkušnji popolnoma vseeno.

"Resnično me ne zanima, kdaj se bo nogomet nadaljeval. To so težki časi. Splošno zdravje je na prvem mestu. Nima smisla igrati nogomet brez gledalcev. Moramo biti zelo previdni, ko govorimo o datumih ter določenih rokih. Razumem, da obstajajo ekonomski interesi ter da je mnogo tega na kocki, ampak tako je tudi na ostalih področjih."

Pepe Reina | Avtor: Profimedia Profimedia

"Mi nogometaši pa se nimamo kaj pritoževati! Imamo vse pogoje, da ostanemo v naših ogromnih graščinah, medtem ko so pravi heroji tega časa ljudje, ki živijo na 70 kvadratih s tremi otroki in imajo finančne težave," je razgovor o koronavirusu zaključil legendarni Liverpoolov vratar, ki je za Furijo zbral kar 36 nastopov.

 

Komentarjev 1
  • crosalad 15:11 28.marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Sorodne novice