Šport > Nogomet
3790 ogledov

Neprepoznaven! Ne boste verjeli, kako danes izgleda Fernando Torres

Fernando Torres Youtube
"El Nino" (Otrok) je po končani karieri postal pravi "monstruo" (pošast).

Potem ko se ga z nogometnih igrišč spominjamo predvsem kot izjemno nadarjenega nogometaša otročjega obraza ter precej vitke zgradbe, je legendarni španski napadalec Fernando Torres pri 38 letih skoraj neprepoznaven.

Po končani nogometni karieri se je namreč lotil kar nekaj novih projektov. Poleg tega, da je postal nogometni trener, pa po novem ogromno časa posveča svojemu telesu in večino časa preživi v telovadnici, od koder na Instagramu in Youtubu tudi objavlja številne posnetke, na katerih niti najmanj ne spominja na lahkonogega napadalca iz svoje aktivne kariere.

Nekdanji nogometaš, ki je svojo zadnjo profesionalno tekmo odigral v dresu japonskega Sagan Tosua leta 2019, je tako po koncu svoje aktivne športne kariere ubral povsem drugačno pot od nekaterih drugih nogometnih zvezdnikov, ki so se po koncu kariere popolnoma zapustili.

Če so tako Wesley Sneijder, Samir Nasri ter legendarni Brazilec Ronaldo šokirali s svojim izgledom v negativnem smislu, pa Fernando Torres izgleda bolje pripravljen, kot na vrhuncu svoje kariere, ko je navduševal s svojimi predstavami v dresu Atletica in Liverpoola.

Fernando Torres | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice