Šport > Nogomet
1741 ogledov

"Niste vredni toaletnega papirja!"

Epa
Kaplja čez rob je bil poraz na zadnji tekmi sezone.

Grški mogotec Evangelos Marinakis, ki ima v lasti nogometna kluba Olympiacos in Nottingham Forest, je znan po tem, da nima dlake na jeziku. 

olympiakos navijači Prisilne počitnice Šport Predsednik razpustil slovito ekipo, igralcem 400.000 € kazni

Pred mesecem dni je nogometaše Olympiacosa poslal na prisilni dopust in jih kaznoval s 400.000 evri, po porazu v zadnjem krogu grškega prvenstva, v katerem je njegova ekipa izgubila na gostovanju pri moštvu PAS Giannina (3:0), šel še korak dlje.

"Niste vredni toaletnega papirja v našem centru za trening," je izjavil za grške medije. "Namesto lepih počitnic vam želim, da se utopite. In to velja za vsakega izmed vas. Tako za igralce kot za trenerje," je pristavil multimilijonar in tudi sam prevzel del odgovornosti za nastalo situacijo. "Jaz sem kriv. Dal sem vam predobre pogodbe in previsoke plače," je pristavil.

Olympicaos je aktualni grški prvak in najtrofejnejši klub v zgodovini domačega prvenstva s 44 osvojenimi lovorikami. Letošnjo sezono je sklenil na tretjem mestu ligaške lestvice in tako prvič po letu 2011 zgrešil kvalifkacije za Ligo prvakov.

Marinakis je za prihodnost napovedal korenite spremembe. "Olympiacos bom zgradil od začetka in spet bo postal ekipa, o kakršni sanjamo," je obljubil.

 | Avtor: Epa Epa

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice