Šport > Nogomet
2861 ogledov

Norišnica! Navijač krenil na Messija, varnostniki so ga zaustavili v zadnji sekundi

Lionel Messi Profimedia
Messi se je znašel v klubu 100, Argentina le še dve zmagi za rekordom Italije.

Lionel Messi je svojo 100. zmago v dresu Argentine začinil s kar dvema goloma na prijateljski tekmi v New Jerseyju proti Jamajki, kjer se je njegova ekipa veselila s 3:0 (1:0). Zdaj je Messi, vstopil je v drugem polčasu, v 164 reprezentančnih nastopih dosegel skupaj že kar 90 golov za izbrano vrsto.

Argentina, za katero je edini preostali zadetek tokrat dosegel še Julian Alvarez, pa je z zmago proti Jamajki vse bližje, da se vpiše v sam vrh nogometnih analov po številu reprezentančnih tekem brez poraza. Še vedno je na prestolu Italija, ki pod vodstvom Roberto Mancinija ni izgubila na 37 tekmah vse od septembra 2018 do oktobra 2021. V letu 2019 pa je svojo serijo začela tudi Argentina in je brez poraza že na 35 tekmah.

Messi pa je očitno v izvrstni formi. Za reprezentanco je zadel že na petkovi prijateljski tekmi v Miamiju proti Hondurasu, tokrat pa je svoji reprezentančni beri dodal še dva zadetka. Gledalci pa so tudi v ZDA vnovič napravili vse, da bi se približali 35-letnemu Argentincu. Posamezniki so celo skušali z vdorom na zelenico, da bi se le lahko dotaknili svojega nogometnega idola.

Začelo se je sicer že v 65. minuti, ko je eden izmed navijačev želel objeti Messija in se z njim fotografirati. Prebil se je mimo varnostnikov, prišel do izjemnega Argentinca, a ravno v trenutku, ko se je želel doatkniti Messija, so ga varnostniki le uspeli zbiti na tla. Kar trojica je bila potrebna, da ga je ukrotila, medtem ko je bila kar osmerica potrebna, da ga je odnesla z igrišča, medtem ko je Leo vse skupaj v nejeveri opazoval.

Kmalu pa je prišel na vrsto naslednji incident, ko je eden izmed navijačev ponovno vdrl na igrišče, pobegnil varnostnikom ter nogometaša celo prosil, naj se mu podpiše na goli hrbet, preden so ga varnostniki končno prikovali na tla. Messi je pisalo celo vzel v roke ter se začel podpisovati, preden so se do navijača prebili varnostniki. Tako je dobil vsaj polovico podpisa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice