Šport > Nogomet
473 ogledov

Pelé se je opravičil Messiju

Pelé bolnišnica Instagram
Po prihodu iz bolnišnice se je Brazilec poklonil Argentincu.

Legendarni brazilski nogometaš Pelé je bil na Instagramu poln hvale na račun Argentinca Lionela Messija, ki je pred dvema tednoma izboljšal njegov rekord in postal najboljši strelec južnoameriškega nogometa. Ob tem se je opravičil za pozne čestitke.

Messi je Peléjev rekord najboljšega strelca katere koli južnoameriške reprezentance podrl 9. septembra s tremi zadetki na kvalifikacijski tekmi za svetovno prvenstvo proti Boliviji. Tekma je potekala štiri dni zatem, ko je legendarni Brazilec prestal operacijo tumorja na debelem črevesu.

lionel messi Toliko zaslužijo Šport Razkriti zaslužki najbolje plačanih nogometašev, Messi padel s prvega mesta

"Živjo, Leo Messi, oprosti, ker sem pozen. Vseeno pa nisem hotel izpustiti priložnosti, da bi ti čestital za še en rekord, ki si ga podrl na začetku meseca. Tvoja nogometna nadarjenost je neverjetna! Upam, da boš dosegel še veliko več skupaj z mojima prijateljema Kylianom Mbappéjem in Neymarjem (pri PSG)," je v soboto na Instagram zapisal 80-letni Pelé.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pelé (@pele)

Messi je trenutno pri 79 reprezentančnih golih, medtem ko je Pelé za Brazilijo v svoji karieri zadel 77.

V petek je Peléjeva hči Kely Nascimento tudi sporočila, da je njen oče na dobri poti okrevanja. Ob tem je na Instagramu objavila fotografijo, na kateri z nasmejanim očetom igrata karte.

Eden najboljših nogometašev v zgodovini ima sicer zadnja leta precej težav z zdravjem, zato je bil večkrat hospitaliziran.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice