Šport > Nogomet
8265 ogledov

Ronaldovemu Bentleyju zmanjkalo goriva, na dežju obtičal 7 ur

kolone, bencinska črpalka, Anglija Profimedia
Tudi jekleni konjički največjih zvezdnikov niso imuni na krizo z gorivom.

V Veliki Britaniji imajo v zadnjem času veliko težav z dobavo goriv, ki jo je povzročil Brexit in pomanjkanje voznikov tovornjakov. Na bencinskih črpalkah, te ostajajo brez prihodov cistern, se tako gnetejo kolone vozil in razgreti vozniki, ki čakajo na gorivo, prihaja tudi do obračunavanj med čakajočimi.

Zaradi slabe logistike trpijo tudi največji zvezdniki, brez bencina v rezervoarju svojega dragocenega jeklenega konjička, gre za Bentley Flying Spur, ta je vreden več kot 200 tisoč evrov,  je namreč ostal tudi Cristiano Ronaldo. Superzvezdnik Manchester Uniteda se je sicer izognil nepotrebnemu čakanju v koloni, saj je na črpalko poslal najetega šoferja. Po pisanju Mirrorja je ta v gneči čakal 6 ur in 40 minut, na koncu pa ni prišel na vrsto.

Gre za avtomobil s katerim se Ronaldo redno vozi na treninge, po pisanju nekaterih medijev pa bi ga moral na stadionu Old Trafford počakati tudi po tekmi lige prvakov med Manchester Unitedom in Villarrealom. To se ni zgodilo prav zaradi pomanjkanja goriva. "Ne glede na to, koliko ima denarja, je Ronaldo v istih težavah kot vsi ostali. Dva tipa sta čakala skoraj cel dan na prihod cisterne, a jo nista dočakala. Začelo je deževati in delovala sta zelo nervozno," je za zgoraj omenjeni medij dejal eden izmed čakajočih v koloni.

Portugalcu zaenkrat sicer še ni treba pretirano skrbeti. V njegovi zbirki avtomobilov se nahajajo še trije Ferrariji, dva Lamborghinija, dva Bugattija, dva McLarna, dva Rolls-Royca, Porsche 911 Turbo S, Koenigsegg CCX,  Bentley Continental GT Speed, Range Rover Sport SVR ter še nekaj najnovejših mercedesov in audijev. Prav vsi verjetno nso ostali brez goriva. 

Komentarjev 3
  • alen009 12:38 01.oktober 2021.

    sou uat?

  • Bojan Lavrencic 11:12 01.oktober 2021.

    In kaj porecejo nasi vrli SdS ovci, ki vedno nabijajo kako je bil v jugi bencin problem. Toliko casa se ni nikoli cakalo v vrsti kot sedaj v angliji

  • rd2dmk2 09:47 01.oktober 2021.

    no zdej vemo odkod kriza goriva v VB.. Ronaldo tankal svojo floto. hehehe..

Sorodne novice